[]

İnsanlar sürekli neden ?

Sürekli birbirlerine bakmaktan neden zevk alırlar.Misal avrupa durum nasıl merak ediyorum ?

İnsanların bir şeyler yapmaması ya da muhafazakar oldukları için vs.. dolayı mı ?

Aaa şunun tipine bak hesabı bakışlar oluyor neden bu şekilde parmakla gösterirler.

Herkes mi işsiz güçsüz ?

Peki bu bakışlara maruz kalan kişilerin yapması gereken nedir ?

Hiç bir şey olmamış gibi davranmak çözüm değil.Toplum ne derse onu mu yapmak zorundayız ?

 
avrupa metropollerinde etek giymiş sakallı adamlar, star trek kostümü ve makyajıyla gezenler, normal erkek kıyafetleri giymiş ama yüzü gözü makyaj içinde ne tipler var..kimse dönüp bakmıyor. lakin orada da, oraya anormal kaçan kimselere bakılıyor. bakmayı geç, izinsiz fotoğrafımı çeken çok insan fark etmişimdir.
bu bakışlar türkiye'de, evet çoğunlukla görmemişlik ve yaşamamışlıktan kaynaklanıyor. -zaten türkiye'de böyle dönüp dönüp bakılacak çok uçuk tipler göremiyoruz.-
öpüşen ya da sarılan bir çifti illa ki 40larında bir adam kesiyordur ama mesela.
  • kirazz  (11.04.12 21:29:34) 
Avrupa'da bakmıyorlar biraz kültür meselesi değişik kültür olayları. Ama burada da deli gib bakmıyor kimse bakılanda bir farklılık vardır.


  • layer26  (11.04.12 21:30:00) 
(bkz: göz zevki)


  • ermanen  (11.04.12 21:32:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.