[]

blogger yardım

bloggera eklediğim yeni kaydın ana sayfada da değil de sadece ilgili etiketin altında görünmesini istiyorum. nasıl yapabilirim?




 
(kullandığın tema ile alakalı) senin girdiğin her postu blogger yeni olarak algılar ve tarih olayına göre en üste atar.

ama sen temanda pages kullanırsan ve yazdığın postu o page' yazarsan o zaman ana sayfada değil o page de görünür. yani senin etiketin page in olur.

umarım anlatabildim.
  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (06.04.12 23:58:27) 
doğru mu anladım bilmiyorum ama page kullanınca da o sayfaya tek bir kayıt girilebiliyor. ya ben yapamadım ya da tema öyle?


  • tender branson  (07.04.12 00:05:04) 
evet page kullanınca da o şekilde bir pos girilebiliyor. ben bunun çaresini yazdığım postları editleyerek buldum.

kısaca bi konu ile alakalı page açıyorum. sonrasında bir post yazıyorum ve devamnında o postu editleyerek devam ediyorum;

örn:

page: yemek

post:

makarna (13.02.2012)
...............
.............
.........
......
...
..
.

(sayfayı editledim)

pilav (12.06.2011)
........
.......
......
...
..
.

gibi. yani aynı postta yazdıkarımı editliyorum ve yeni postmuş gibi devam ediyor. tarihlerini yanına yazınca yeni post olduğu belli oluyor. olay bu.

edit: ben pilav postunu önce yazdım. ama yeni yazdığım makarna postunu daha yeni bir tarihte yazdığım için pilav aşağıda kaldı. bu şekilde devam ediyor yani. her yazdığım post eskisini aşağı yitiyor.
  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (08.04.12 15:45:47 ~ 15:47:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.