[]

yeni telefon almaca (iphone 4-4s)

ben 3 yıldır iphone 3g kullanıyorum. artık hem ağır çalışıyor, hem de tepedeki tuşun etrafındaki plastik parça kırıldı. artık değiştirmem gerektiğini düşünmeye başladım ve yine iphone istiyorum.

4 ve 4s arasındaki fiyat farkı çok az, cihazlar arasındaki fark nasıl? yani o farkı verip 4s almaya değer mi, yoksa 4ü alayım gitsin mi?

bir de sözleşmeli filan almayacağım faturalı hat kullanmıyorum, netten baktım biraz 1400- 1500'e yurtdışından getirenler var, bunlara ne kadar güvenebilirim? güvenilir diyeceğiniz biri/bir yer var mı? alacağım adam pasaport kayıtlı diyorsa bununla ilgili bir belge filan var mı isteyebileceğim?

elimdeki eski iphone'u ne yapayım bir de ben? atsan atılmaz satsan satılmaz..? satılır mı yoksa?

 
teknik verileri bilmesem de 4s in ekranı daha bi güzel geldi bana


  • kerem75  (05.04.12 16:38:02) 
ben de basta internete güvenemedim ama birinden 4s aldim gitti. pasaport olarak da kendiminkine islettim.
cünkü yarin birgün adamin telefonu bloke etme olasiligi varmis öyle diyorlar.
4 ile 4s arasinda ciddi fark var 4s 1400e rahat alirsin.

3gyi de ese dosta sat ne bileyim ergen bir akraban varsa ailesini kafala d.gunu karne hediyesi vs gibi birsey adi altinda ona alsinlar.
en olmadi okut bi tel.uncuya..
  • Mügüs  (05.04.12 16:58:24) 
4s kullanıyorum bence değer , kamerası 8mp ve harika çekim yapıyor. Ben aldığımda fark daha da büyüktü fakat bunu tercih ettim yinede. Bu arada bir not olarak , apple'ın 8 megapikseli htc'nin 8 megapikselini dövüyor neden bilmem.


  • layer26  (05.04.12 17:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.