[]

P90X videoları

Bu P90X videoları ortalama 1 saatlik şeyler. Her çalışmada hep aynı videoları mı izliyoruz yoksa alttaki süre çubuğunun bir anlamı önemi var mı?




 
her gün ayrı bir videoyu izliyoruz ve o videodaki hareketlerin tamamını yapıyoruz. videoların yanında bir de takvim olamsı lazım. 1. gün şunu yap, 2. gün bunu yap diye. aşağıdaki çubuğun bir önemi var tabii. hem toplam süreyi, hem de o andaki egzersizin yapılacağı süreyi gösteriyor.


  • kibritsuyu  (04.04.12 11:23:23) 
Takvim var da ne bileyim ben o hareketi ilk yaptığımda 5 tane yapabiliyorsam 2. veya 3. yaptığımda 15-20 tane yapabilecek hale geleceğim. Hep aynı videoyu izlemek saçma gibi geldi bana tam anlayamadım o yüzden. Videoları durdura durdura takip ederek hareketleri mi yapmak lazım yoksa videoyla eş zamanlı mı devam etmeli?


  • exordinary  (04.04.12 11:27:31) 
örnek olarak
adam 1 dakika boyunca yaklaşık 30 küsür şınav çekiyor diyelim

sen de ilk 1-2 hafta 1 dakikada 15 şınav çektin kesildin ama o hareketin bitmesine daha 30 saniye var, dinlene dinlene çekmeye çalış biraz daha

sen diyorsun ki atıyorum tabi ben 5 hafta sonra bir oturuşta 60 şınav çekecek hale geliyorum bu da 2 dakika sürüyor, videoyu durdurayım mı

benim anladığım kadarı ile durdurma, 60 tane de çekme, adamlar ne yapıyorsa abarmadan sen de yap
neticede sen 60 tane çekersen adam 30 tane çekerse sen kalan hareketlere gücünü saklamamış olursun

kaldı ki o videodaki adamları geçebileceğini sanmıyorum kolay kolay (:
  • technicalte  (04.04.12 11:36:09) 
videoyla eş zamanlı devam etmeli. adamlar zaten hayvanat gibi yapıyor hareketleri. adam kaç kere yaptırıyorsa o kadar sayıda yap. sen ilk seferde adamların yaptığı hareketlerin tamamını yapabiliyor, ikinci üçüncü seferde adamlardan fazla yapabilir hale geliyorsan zaten bir üst programa geç.


  • kibritsuyu  (04.04.12 11:37:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.