[]

İleri sürüş teknikleri için kurs

İzmir'de veya Ankara'da ileri sürüş tekniklerini gösterecek bir kurs var mı acaba? İleri sürüş tekniklerinden kastım, özel bir pistte kontra, savrulurken veya önden veya arkadan kayarken neler yapılacağını uygulamalı olarak öğreten, el freni ile çeşitli manevralar gösteren tarzda bir kurs, demir bükey'in programındakiler kadar değil yani. İzmir'de pınarbaşı pisti'nin oralarda var böyle bir şey sanırım, ama emin değilim. ayrıca Ankara'da olursa daha iyi olur açıkçası.




 
defensive driving kursu ariyorsun. bize Hurmoglu diye bir sirket vermisti egitimi. ama sanirim ankara da subeleri yok. yine de sormakda fayda olabilir. www.hurmoglu.de


  • helenart  (04.09.08 21:43:28) 
izmirde emin direksiyonun defansif ve güvenli sürüş eğitimi programları var. hatta aydın otobanından aydın istikametine giderken bir mola yeri var ve orda çok büyük bir pisti var.

www.emindireksiyon.com.tr
  • hayo  (04.09.08 22:00:05) 
autodrom eylül ayı başı itibariyle izmir yarış pistini devraldı ki emin direksiyona da belgeleri veren kurum kendisi. autodrom diye arattığında çıkıyor google da.


  • denize karsi icen keci  (04.09.08 22:11:47) 
bir de ben soru ekleyeyim: defensive driving varsa offensive driving de olsa gerektir. onun kursu var mı? ciddi sorudur bu arada.


  • actionary  (04.09.08 23:41:44) 
Emin Direksiyon, Defansif Sürücülük ve İleri Sürüş teknikleri eğitimi veriyor evet. Ben katıldım gayet güzel. Sertifika da veriyorlar ayrıyetten.

Parkur Çeşme otobanında Çeşme'ye giderken Seferihisar kavşağına yakın Shell istasyonunun yanında. Kahvaltı salonu/restaurant gibi bir şey de var hayo.nun dediği gibi.
  • hanioluryabazen  (05.09.08 00:05:35) 
cevaplar için teşekkür ettikten sonra sevgili helenart'a bir soru daha sorayım, eğitimi sanki almanız gerekliymiş gibi söylediniz de, belirli bir iş için böyle kursları almanız gerekiyor mu, yoksa siz de canınız istediği için mi almıştınız?


  • tom riddle  (05.09.08 01:02:12) 
actionary'nin sorusunu ben de merak ettim.
biz de jason bourne gibi araba kullanmak istiyoruz ahah

  • natnan  (05.09.08 01:40:57) 
Bir ps3 bir de g25 alırsanız,evinizde butun teknikleri rahat rahat ogrenebilirsiniz.Bir de gt5p lazım tabi.


  • im2shy  (05.09.08 10:48:29) 
bu emin direksiyonda skidcar var mı acaba?


  • tom riddle  (05.09.08 14:31:27) 
sirket kurallari geregi almamiz gerekli idi. egitimi sirket sagliyordu. ki zaten ilgili egitimi almadan arac kullandirmiyorlardi.

offensive driving egitimide ver kuruluslarda olmasi lazim.
  • helenart  (05.09.08 15:34:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.