[]

[ üstten görünüşlü araba yarışı oyunu ]

bir zamanlar amiga'da vardı böyle bi oyun, onun adını hatırlayan var mı?
ve acaba pc'de oynayabilir miyim internetten bulsam?

ayrıca bunun dışında bildiğiniz bu konseptte araba yarışları var mı? (internette oynanan olur, cd'si alınıp oynananlardan olur vb.)

notI: resimdekiler var benim bildiklerim.
notII: gta1-2 de üstten görünüşlü ama benim aradığım o tarz değil, bilenler anlamıştır :)

 
super cars 1-2 ve overdrive vardı amiga'da..

bu arada soldaki fotodaki oyun nedir?
  • pispinti  (04.09.08 20:21:52) 
(bkz: death rally) klasiktir


  • sheba and the albino girls  (04.09.08 20:25:03) 
(bkz: road fighter)


  • passion rules the game  (04.09.08 20:30:46) 
tam olark üstten görünüş olmasa da

generally
  • cruor  (04.09.08 20:37:59) 
@pispinti, micro machines olsa gerek o. hangi versionu bilmiyorum


  • no christ requiress  (04.09.08 21:06:05) 
Tam üstten olmasa da ignition güzeldir...


  • late viper  (04.09.08 22:17:40) 
tam üstten olmasa da dediğiniz oyunlar da gayet aradığım tarzda, sağolun hepniz.

@pispinti ve
@nochristrequiress; sol resimdeki oyunun adı "KRally". nokia telefonuma yüklediğim bi oyun, nokia tel.iniz(S60 sistemli) varsa şiddetle tavsiye ederim..
  • baklagil  (04.09.08 23:41:22 ~ 23:42:15) 
Soldaki resim bana 100% Nitro'yu hatirlatti. 3-4 kisi oynayabiliyordun ve boyle gozukuyordu asagi yukari. Cok da guzeldi ha.


  • wpi  (05.09.08 09:39:47) 
micro machines var bir de ama eskidi tabi artik


  • 386 dx  (05.09.08 12:29:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.