[]

Yardım Kuruluşları

Selamlar duyuru halkı

Bir süredir işsizim ve bir süre daha böyle kalmayı planlıyorum(1-2 ay kadar gerçi sanırım bu 3-4 ayı bulur arama kısmı vs) ve bu dönemi maddi getirisinden ziyade hatta hiç getirisi olmayan bir yardım kuruluşunda değerlendirmek istiyorum.

Doktor vs olsam kolaydı da elektrik-elektronik mühendisi olarak mesleki bilgimin pek işe yarayacağını sanmıyorum ama insansal varlığımla yardımcı olabileceğim kurum/kuruluşlar nelerdir? ve buralarda çalışan birileri benimle irtibata geçerse çok iyi olur.

Biliyorum burası Amerika değil adım başı sivil toplum örgütlerimiz yok ama sanıyorum çocuk esirgemede masal okumaktan daha öte katkı şansımız olur ki çalışmaya başladıktan sonra da mümkün olduğunca devam etmeyi düşünyorum hani 2 aylık geçici bir heves değil, bilginize.

Not: Mevkii İstanbul, Yaş: 29

 
merhaba istanbul buyuksehirin gonullu ders anlatmak icin yerler vardi
cocuk esirgeme de masal okumak cok buyuk bir gorev cocuklarin yanlizligini almak ve topluma akzanmak adina
bu kurumlarda da ders anlatabilirsin tabi dersin yaninda da ilgilenmek ornek olmak


bir de kimse yokmu
  • merakist  (30.03.12 14:18:06) 
bu arada yanlış anlaşılmasın masal okumak vs gibi şeyleri küçümsediğimden değil fakat 3-4 ay tam mesai ayırabileceğim bir zaman varken daha emek harcanacak bir şeyler yapabilirim diye düşündüm sadece, iş hayatına döndükten sonra elbette bu tür kısıtlı zamanda yapılabilecek şeyler olabilir.
"bir de kimse yokmu" sorusu banaysa eğer tam anlamadım orasını

  • lunedor  (30.03.12 14:40:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.