[]

badminton filesi - demiri nasıl kurulur ?

ahanda şundan aldım:www.hepsiburada.com

yalnız neyi nereye takacağımı bilemedim.burdan anlatılabilir mi bilemicem ama, tam oynanacak hale nasıl getirebilirim ben bu fileyi ?

ayrıca nasıl ayakta durucak demirler onuda anlamadım.biyere falan mı bağlicam, yaslicam ?

bi el atın bea.

 
hocam plajda kuma, bahçede toprağa saplayacaksınız. salonun ortasında biraz zor :D


  • lancelot du lac  (29.03.12 23:02:19) 
Kuma veya toprağa saplananından almışsınız.Beton veya ahşap zeminde kullanacaksanız o ayaklar için çarpı yapmalısınız.Çarpı yere konacak üzerine de o ayaklar geçirilecek.Vantilatör gibi yani.Nasıl yaparsınız veya nereye yaptırırsınız bilmiyorum.


  • grgn  (29.03.12 23:13:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.