[]

üst kat komşumu vurayım mı?

değerli Cherokee kabilesi üyeleri,

"evlat olsa sevilmez" kabilinden, kerameti kendinden menkul bir komşu kişisi ile aynı apartmanı paylaşıyorum.

esasında "tavşan boku gibi" ne akar ne kokar bir insan imajı veren bu kişi görünürde pek halis muhlis olsa bile, saman altından su yürütmekten imtina etmeyen bir birey.

şimdi bu gargamel, şahsımı "çevre il müdürlüğüne" şikayet etmiş, şikayet nedeni benle birlikte yaşayan köpeğin havlıyor olması, çevre il müdürlüğünden "köpeğin uzaklaştırılması" minvalli bir yazı aldım pek tabi "hadi lan" diyerek ciddiye almadım, aç parantez ( köpeğim 13 yaşında , 13 senedir benimle birlikte ve iddia edildiği gibi rahatsız edici bir havlaması yok, hatta 10 dairelik apartmanda şikayet eden kişi sadece bu lavuk )

kaldı ki, "Apartman yönetim planı" isteyen malik hayvan besleyebilir kararını zamanında almış, bugün yapılan apartman toplantısında bu arkadaş "dinimizce caiz değil zaten" diyerek şahsımın sigortalarını attırmayı başardı.

bu arkadaşın birbirinden çeşit 3 çocuğu var ve köpeğim bu çocukların yaptığı gürültünün %5'ini yapmıyordur, lakin bu amip benle dolayısıyla köpeğimle uğraşacak gibi, ben bunu bir köşede kıstırıp iyi bir dövsem, şikayet edersen seni köpekime veririm ağzını yüzünü ısırtırım desem yada ne yapsam ?

vurayım mı?

 
tabii ki hayır :)

ev değiştirme şansın varsa düşün derim huzurlu oturamadıktan sonra zaten ne anlamı kaldı ki. sürekli didişilen bir komşu kadar sinir bozucu bir şey olmasa gerek. en önemli şey evdeki huzur.

adamla açık açık konuşsan ne derdin var köpeğimle nesi rahatsız ediyor seni diye, anlayacak bir tip olmadığını hissettim anlatışından..

kötü komşu ev sahibi yapar misali, ev değiştirebiliyorsan düşün bence derim.
  • in vino veritas  (25.03.12 21:36:56) 
dini neymiş ben o kısmı merak ettim? laf arasında bi sorsaydın.


  • cecilia  (25.03.12 21:39:12) 
@in vino veritas, 35 senedir aynı apartmanda oturmuyor olsam değiştirirdim evi de, yaşadığım semt kurulduğundan beri ailem burada yaşıyor burayı seviyorum ve başka yere gitme niyetim yok. (bu ilgili hobbit apartmana geleli 1,5 sene ya oldu ya olmadı)


  • kuduz balik  (25.03.12 21:40:41) 
öyleyse yapacak bir şey yok, adamı çekip kenara konuşacaksın düzgünce. sen gelene kadar kimsenin böyle bir şikayeti yoktu, rahatsız edici bir şey olsa zaten bunca yıldır burda yaşayamazdık komşularla papaz olmadan diye anlat. sussun otursun adam gibi.

not: sakın ola polemiğe girme, tehditvari şeyler söyleme kesinlikle. adam bire bin katıp bir de tehdit davası filan açar sonra al başına belayı..
  • in vino veritas  (25.03.12 21:44:29 ~ 21:45:06) 
Bunula ilgili detaylı bir duyuru ve sanırım blog vardı. Basından geçenleri anlatmıştı biri tüm prosedürü ve nasıl haklı çıktığını, o duyuruyu ara.


  • drip nick i zaten kullanilmakta  (25.03.12 21:45:53) 
  • drip nick i zaten kullanilmakta  (25.03.12 21:57:24) 
@drip nick i zaten kullanilmakta, sıpeşıyıl tenks :)


  • kuduz balik  (25.03.12 22:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.