[]

Captain America ve Thor filmlerini sinemada izleyenlere bu sorum

Captain America ve Thor filmlerini sinemada izleyenlere bu sorum


Ben yıllar önce sinemaya giderdim ama film bitince jeneriğin yani filmde oynayanların, yönetmenin adının çıkmasını beklemeden filmi bitirmelerine sinir olurdum ve en son Open Water filmini sinemada izledim. Film biter bitmez filmi bitirdiler, sinirle çıktım sonra geri döndüm "Ben müşteriyim, paramı verdim, sonuna kadar filmi oynatacaksınız" dedim, üzülerekte olsa asık suratla oynattı filmi hortlak suratlı herif. İyi ki de filmin sonunu gösterttim çünkü filmin sonunda kadın ve adamın fotoğraf makinesi balıkçıların yakaladığı köpek balığının içinden çıktı ve böylelikle adam ve kadının öldüğü anlaşıldı ve o günden sonra o filmden sonra bir daha sinemada film izlemedim çünkü çekirdek yiyenler, konuşanlar, telefonda konuşanlar, film biter bitmez filmi biteren görevliler vs.. belki ben filmde oynayan herkesin adını görmek istiyorum ve sonra içimden bir filmi evde izlerim daha iyi dedim, küçük ekran, ses daha az, hiçbir zaman sinemadaki kalite olmaz ama insan faktörü yok ve haliyle kafam rahat. Şimdi yıllar sonra Captain America ve Thor filmlerini internetten indirip izleyince Open Water filminde yapılan saygısızlık aklıma geldi çünkü bu iki filmde film bitiyor, sonra isimler çıkıyor, tüm isimlerde bitince iki filmin de sonunda birkaç dakikalık sahne daha var, şimdi sorum şu; sinemada bu iki filmi izleyen arkadaşlar, filmleri izlediğiniz sinemada görevliler isimler bitine kadar filmleri oynattılar ve bu sahneleri izlediniz mi, yoksa film biter bitmez filmi bitirdiler mi? Belki de isimlerin tamamını gösterdiler sizler sıkılıp çıktınız o ayrı konu ama merak ettiğim şu bu iki filmi sinemada izleyen kaç arkadaş son sahneleri izleyemedi, yani görevliler çoğu zaman olduğu gibi film bittikten birkaç dakika sonra isimlerin bir kısmı gösterilip filmi kapattılar, eğer öyle olduysa ki birçok sinemada adımdan daha çok eminim öyle olmuştur, sinemaya gitmeme kararım doğru ve bu kararımı daha uzun yıllar uygulayacağım.

 
izledim,sizin başınıza geleni ne duydum ne gördüm,minimum 2 haftada bir sinemaya giden biri olarak.tamami ile şanssızlık yaşadığınız sanırım.


  • flawo  (20.03.12 01:18:26) 
sizin olay sanırım biraz da salon ve işletmeciyle alakalı. bir de open waterdan bu yana biraz daha gelişti sinemacılık. yani sonuna kadar gösteriyorlar ama yine de ışıkları açıyorlar film sonu yazılarıla birlikte ve salonun geneli bir anda ayaklanıyor..


  • gaia  (20.03.12 01:35:59) 
Thoru sinemada izledim ben çıkarken yazı akmaya devam ediyordu daha sonra nette öğrendim ek sahneyi ve internetten izledim son kısmı. sonu muallakta biten yada devamının olucağı filmlerde yapıyolar genelde bunu bende artık ona göre kalıyorum yada çıkıyorum


  • berginyonbaenre  (20.03.12 05:40:32) 
aynı olay son resident evil filminde de vardı. youtubedan izlemiştim sonradan.


  • baymayself  (20.03.12 09:40:51 ~ 09:41:04) 
Thor için sonuna kadar bekledim ve izledim sinemada.


  • montreal  (20.03.12 15:25:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.