[]

Diablo 2 - LOD da diabloyu öldürmek

beceremedim bir türlü.üşenmedim 3-4 level kastım fazladan 30.level oldum.
paladinim
18 zeal var,ki sırf buna yumulmuş olmam zorlaştırıyor sanırım.
diablo üfleyince(elektrik - ateş arası bişi) pek kaçma şansım da olmuyor anında ölüyorum.
2 charge var,7 shieldle yapılan skill var kaydadeğer o kadar.
evet ilk defa oynuyorum :).
yanımda da baştan beri ranger bayan var.
elimde bi tane +25 str veren balta var şu an.bir türlü adam akıllı tek el silah ve shield çıkmadı,o yüzden buna kaldım.iyi vuruyor ama.gambledan da bişi çıkmıyor zaten.

 
şimdi neredeyse 7 yıldır oynamadım ama hatırladığım kadarıyla anlatayım bir şeyler.

paladin maalesef oyun zorlaştıkça sıçan bir karakter. eğer sağlam bi resistance yoksa diablo ile kapışmak oldukça zor ama bir kere yolunu bulunca level atlayıp item bulmak için paso öldürürsünüz.
diabloya gitmeden önce resist. arttırıcı malzemeler (kalkan-başlık, yüzük...) kuşanın. özellikle elektrik resist.'ınız doksan - yüz arası olsun.

oyunun sonuna kadar geldiğinize göre dövüş esnasında portalınızı hep açık tutmayı ihmal etmediğinizi varsayıyorum. dayak yedikçe merkeze dönüp şişe depolamak beleş heal yaptırmak lazım. olay mahaline döner dönmez ilk işiniz de yeni portal açmak olsun.

zeal teke tek dövüşlerde abartı rakamlarda pek etkin değildi hatırladığım kadarıyla. galiba vuruş sayısı arttıkça verdiğiniz damage azalıyor. o yüzden fazla artısı olmasada başka bir skille deneyin. bir de baltalı ilah mısınız allahaşkına, ne işiniz var baltayla barbarlar gibi. paladine yakışan, tepesi taca benzeyen bir silah vardı, o'dur.

bir de taktik; diablo ceyran vermeye başladığında, genelde bir doğrultu üzerinde devam ediyor akım, o yüzden diablo etrafında sürekli halkalar çizerek vur-kaç yaparak dövüşün.
kafaya zumzuğu indirin, baktınız elektirik veriyor, hemen tur atmaya başlayın, şarjı bitince bi tane daha patlatın. (bu taktik zealle işe yaramaz. pert olursunuz)
arada bir de allah ne verdiyse dalın, sonra köye-tapınağa!? kaçıp eksiklileri tamamlayın, böyle böyle biraz sabırla üstesinden gelebilirsiniz.
ranger bayan bi işe yarmaz, boşa para vermeyin.
lod yüklediğinize göre fist of heavens a da ağırlık verin biraz oyunun devamında işinize yarar.

defans büyüsü için thorn dan şaşmayın derim.
  • uz  (30.08.08 20:10:30 ~ 20:13:46) 
Ranger hatunun yerine 3. köyden büyü atabilen bir savaşçı almanızı öneririm cold olursa sizin içinde iyi olur..


  • naithan  (30.08.08 21:52:13) 
@naithan : ranger hatunun elinde 2 perfect ya da flawless cold veren gemli bow var.iyi cold koyuyor ama pek işe yaramıyor.normalde baya yarıyor da diabloda yaramıyor.

@uz : zeal a abandığım için başka adam akıllı skillim yok,levelı yükseldikçe vuruş gücü de yavaştan eşitleniyor normal vuruşa.dümdüz dalacaz bu gidişle,baya sabır lazım.
balta sorunu da başka silah olmamasından.bahsettiğin şey war scepter.bir ara vardı allah gibi bir tane,ona güvenip ortalama bir crystal swordumu sattım,sonra farkettim ki etheralmış kaldım mal gibi ortada.
+4 kere son 2 regionu toptan temizledim,adam akıllı rare item çıkmıyor.Çıkanlar da birbirinden dandik ya da paladinin işine yaramaz şeyler.
level atlamak da zor bu saatten sonra,başka skill de alamam.



bir de horadric cube'um rejuvenation potion yaratmıyor.heryerde 3 health 3 mana potla yapılıyor diyor ama bir şey olduğu yok.
  • natnan  (31.08.08 00:24:21) 
Kiraladığınız adam Mutlaka Cold vurmalı. Yavaşlasın Diablo.

Resistler önemli. Ama resistance asla 90-100 olamaz normam zorluk derecesinde. Max 75 olur Unique itemler olmadan. Fire koyuyor Diablo yanılmıyorsam, bu durumda Fire Res.iniz önemli.

1.10 veya üst bir versiyonda en güçlü Paladin Blessed hammer kullanan Paladin'dir.
(bkz: hammerdin)

Holy Shield varsa kullanın.

Silah olarak +skill veren mace, scepter vs. kullanın.
  • there is nothing left for me  (18.10.08 01:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.