[]

özel dersten cayma

selamlar

az önce, daha önce telefonda konuştuğum adamın tekiyle özel ders için yüz yüze görüştüm. ilköğretime giden bir oğlu için ders istiyor. adam başta iyi gibiydi, anlaştık ama sonra sohbet ettikçe ben gıcık oldum adama, bi rahatsız ediciliği var. ve kendisi de sırf küfür öğrenmek için ders istiyor. ben o kadar vaktim yok falan diye kıvırmaya çalıştım ama o anda elimdeki haftalık programımı kaptı, cuma akşam boşmyş işte falan dedi zorla söz verdirdi, ben de hayır yok falan desem de en sonunda kabul etmek zorunda kaldım. ama şimdi emin oldum istemiyorum ben ne o adamla ne de çocuğuyla çalışmak. ne desem de vazgeçtiğimi söylesem? bi bahane bulmam lazım, yalan lazım. ya da akıl verin işte ne yapayım?


 
dans kursuna yazılmış ol mesela cuma akşamları.


  • cakabo  (14.03.12 16:21:24) 
ben de öyle bi heves kabul edip sonra düşününce istemediğime karar vermiştim, sonra gittim konuştum internetten araştırdım bu işlerin fiyatları şu kadardan başlıyomuş diye, bi daha çağırmasın diye de lcw de işe başlıcam arkadaşım beklediğim bi iş ayarladı falan diye sallamıştım sen de öyle bişey yapabilirsin


  • gafgaliba  (14.03.12 16:24:20) 
@cakabo'nun fikri çok mantıklı bence. eğer "ama söylemedin" derse de ki, "hocamız değişmiş, bu yüzden dersimi cumaya almışlar artık" falan de.


  • vakumlu  (14.03.12 16:25:50) 
bir kez daha git bir daha da gitme


  • pipbull  (14.03.12 16:30:29) 
artık bir kursla anlaşmışsın,orda ders veriyomuşsun veya 'american british english cart curt' sertifika sınavlarına hazırlanmaya başlamışsın, hiç zamanın yok falan.


  • yusufist  (14.03.12 17:33:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.