[]

kuzey-güney

şimdi dostlar ilk defa izliyorum ulan ne güzel diziymiş ya güney pezevengine çok sinirlendim ama neyse geçiyorum

bu ferhat kim detaylı anlatcak biri var mı?


 
güzel bölüme denk geldiniz. iki hafta öncesine kadar tv'deki en sinir bozucu, bayık diziydi. çok heves yapmayın yani bence.

ferhat, kuzeyin hapishanedeki belalısı. bunu dövüştürdü, üstünden para kazandı falan. şimdi de dışarda hesaplaşıyolar.
  • jangara  (07.03.12 22:11:15) 
niye almış ama nedir ne değildir. bi yara yüzünden insan o.ç diye kaydetmez di mi ahahaha hala gülüyorum :D biraz detaylı anlatır mısın o yara niye oldu falan.

hiç izlemedim diyorum ana hatlarıyla biliyorum biraz ama.
  • golgem var iyi ki golgem var  (07.03.12 22:11:58) 
aa dövüştürmek ne ya horoz mu bu nası ya afalladım.

ayrıca bayık mıydı normalde ayıla bayıla izliyo millet.
  • golgem var iyi ki golgem var  (07.03.12 22:13:02) 
kuzey hapse girince babası bir adama para verdi, orda kuzayi kolla fln diye. işte o adam ferhat. ama ferhat psikopat. kuzeyi dövüştürüp para kazanıyor. kuzey hapisten çıkınca da devam etti buna.


  • goldentitan  (07.03.12 22:18:22) 
şimdi babaanne gibi olcam ama nası bi şerefsiz bu yaa babası para veriyo oğluma bak diye o da dövüştürüyo.

babası naptı böyle bişi olduğunu öğrenince? yani öğrendi mi?
  • golgem var iyi ki golgem var  (07.03.12 22:22:29) 
K ile G aynı kızı C'yi sever.g ile c çıkarlar k bunların çıktığından haberi yoktur.k birgun c ye açılmak sevdiğini söylemek icin evine gider.k c ile g yi opusurken görür akşamına eve gelmez.g k yi cepten arar nerededir ne yapıyordur diye yanına gider arabaya atar eve getirir.arabada k ile g c icin tartışırlar bu arada x şahsına çarparlar x sahsi ex olur ölür.g nin ertesi gün ÖSS sınavı oldugundan k sucu üstlenir aracı ben kullanıyordum adama caprtim der hapse girer.her hapishanenin bir agası vardı.F de bu hapisin agasidir.f k ya dış geçirmeye çalışır k da boyun eğmez.birgun f k nin sakladığı c ile ilgi resmi ele gecirir.k f ye resmi ver o.c der, f de resmi istiyorsan benim icin dövüşeceksin der.olay boyle baslar devam eder vs vs
Tahmin ettiginiz gibi k:kuzey g:Güney c:ceyms(cemre) f:Ferhat

  • Bysb  (07.03.12 22:25:17) 
ferhat'ın dükkanlarını yaktı babası öğrenince.


  • ekaterina  (07.03.12 22:30:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.