[]

Antalya Havalimanı'ndan Olimpos'a Nasıl Gidilir?

Daha bir milyon tane sorum olacak ama önce bununla bir başlayayım:

* Antalya havalimanından olimposa nasıl gilidir? en ucuz şekilde gitmek temel amaç. havalimanından otogara gitmem gerekiyor ilk olarak sanırım, peki havaş ile mi gideyim, uçtuğum firmanın servisi varsa onu mu kullanayım (sunexpres), taksi ile mi gideyim yoksa bizim burdaki (istanbul) gibi otobüs/minibüs felan var mı otogara giden?

* otogara vardık diyelim hangi firmayı tercih edeyim olimposa gitmek için ücret ve servis açısından?

Tatil dönüşü gelen edit: uçtuğunuz firmanın servisi ile gidin (sunexpres). otogarda inicem diyin, olimposa gideceğinizi öğrenince akbaba muavin/şoför sizi illa "taksi dolmuş" kullanmaya cesaretlendirecek ve hatta ısrar edecektir ama siz kanmayın zira 75 ytl istediler iki kişi için. otogarda inin ilçe terminaline gidin herhangi bir firmada (çok seçenek yok zaten) bilet alın ve gidin araçlar küçük ama rahat ve klimalı. kelle başı 6 ytl idi.

 
Dolmuşlar var, yol üzerinde, yukarıda bırakıyorlar, oradan bir dolmuşa daha binip aşağıya iniyorsun. Toplamda 1,5 saat filan sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Firma olayı yok dolmuşlarda haliyle.

  • robin  (18.08.08 16:18:34) 
havalimanında belediye otobüsleri var. yaklaşık 45 dk.da otogarda oluyorsun. 1,30 YTL ücretle en ucuzu sanırım. otogardan havalimanına tek saatlerde (13-15-17, vs.), havalimanından da çift saatlerde kalkıyor. otogarda da ilçeler terminali diye ayrı bir bölüm var, ordan servis gibi otobüsler var. olimpos ne kadar tutar bilmiyorum ama kemer-antalya arasına adambaşı 6 ytl verdik.


  • yumusakdiken  (18.08.08 21:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.