[]

Pasaport Uzatinca yeni bir tane mi veriliyor?

cipli pasaportum var benim 2010 da almistim. Simdi suresini uzatmak istedigimde ayni pasaportumu mu uzatiyorlar yoksa yenisini mi veriyorlar? Bu pasaportumda vizem vardi. O kalsin istiyordum..

Ya da zaten konsoloslukta kayitlidir degil mi daha once vize aldigim? ne bileyim.

Yeni bombos bir pasaport mu verecekler uzattigim takdirde?

 
Vize alırken eski pasaportu da vericeksin konsolosluğa zaten.


  • roket adam  (23.02.12 02:02:31) 
yeni cipli pasaportum yok ama tahminim uzerindeki cipe yeni bir kullanma suresi eklerler ya da damga durumu falan devam ediyorsa yeni sureyi damgalarlar. cip yokken damga icin belli sayida sayfalar vardi. uzattikca damgayla yeni sureyi basarlar ancak sayfa bitince yenisini almak zorunda kalirdin. sanirim cip olayinda hersey elektronik hallediliyor.


  • bosch kalfa  (23.02.12 02:04:43) 
ama bunda da gecerlilik tarihi yaziyor.. neyse bakalim emniyet mudurlugune giderim ben yarin. gece gece aklima takildi iste merak.


  • arpa  (23.02.12 02:07:40) 
eski pasaportlarda damga vuruyorlar yenilerde de durum aynı bildiğim kadarıyla


  • lunedor  (23.02.12 02:39:30) 
ben geçen ay çipliyi uzattım.
yeni veriyorlar.
10 gün sürüyor gelmesi işinizi son güne bırakmamanızı tavsiye ederim.
  • password  (23.02.12 02:45:44) 
yeni pasaport alıyorsun, çipe uzatma bilgisi girme veya eski lacivert pasaportlardaki gibi temdit damgası yok.


  • neyehbe  (23.02.12 03:40:29) 
yeni pasaport veriyorlar, eskiyi damgaliyorlar, bir yere gidecegin zaman zaten digerindeki vizen ise yariyorsa ikisini birden tasiyorsun.

insan cipli pasaport yapmis, uzatma ozelligi yok, bu da boyle birsey iste.
  • huseyin riza  (23.02.12 05:05:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.