[]

berlin havaalanları

3 tane var ya fark nedir? hangisinden ulaşım kolaydır?
nedir ne değildir bilenler bi deyiversin



 
valla ben tegel e gittim sadece. ulasim zor degil. digerlerini bilemiyorum.


  • chavezding  (22.02.12 19:25:19) 
schönefeld güneyindedir. merkeze ulaşmak zaman alır. Tegel biraz daha merkeze yakın kuzeyindedir. ama bildiğim kadarıyla tegel daha az kullanılan bir havalimanı. ona uçuş bulmak zor gibi.
başka aktif havaalanı bilmiyorum, bir tane kullanılmayan var fuarlar filan yapıyorlar. senin 3. dediğin hangisi bilemedim.

  • sana git demeyecegim ama git lavinia  (22.02.12 19:33:05) 
Tempelhof sehir icinde ama sadece özel ucaklara inebiliyor.

Tegel sehre en yakin havaalani ve en iyisidir. Heryere en yakin olan ve kapisinin önünden otobüs kalkar. Cok islektir. 1. Tercihin burasi olsun. Bilet fiyati Schönefeld'e göre 30-50 € farkedebilir. Ama bence o parayi ver Tegel'e git.

Schönefeld 30 km. sehir disinda. Görevliler genelde cok gicik olur. Tipik Türk tipindeysen didik didik ararlar serefsizler. Schönefeld'e biletler genelde daha ucuz olur. Biraz yürüdükten sonra s-bahn(banliyö treni) ile sehir icine gidebilirsin ama en az 2 s-bahn/u-bahn (metro) degistirirsin. Nereye gidecegine bagli. HIC TAVSIYE ETMEM.
  • caks  (22.02.12 20:15:01 ~ 04.03.12 05:39:18) 
tempelhofa özel yada başka hiç bi ucak inemiyo artık bildigin piknik aktivite alanı oldu orası. bisiklet, paten fln sürüyolar pistinde(kullanım dışı)

tegel şehir merkezine yakın olan. gündüz iniş ve kalkış yapan uçaklar(türkiyeden) buraya iner yada kalkar. 2012 yazında kullanıma kapanıcak tüm uçuşlar artık schönefeldden yapılıcak

schönefeld en yeni hava alanı bu yazdan itibaren berlinde kullanılabilen tek havaalanı olucak şuan için gece uçuşları burdan kalkar yada buraya iner(merkeze uzak)
  • berginyonbaenre  (22.02.12 20:53:31) 
Berlin Brandenburg BER diye bir tane daha çıkıyordu da ondan sormuştum. teşekkür ettim, ucuz et yahnisi oldu, schönefeld'e bilet bulundu.


  • wartzayt  (22.02.12 21:34:24) 
schönefeld söylendiği kadar kötü değil.


  • konserve misir  (23.02.12 10:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.