[]

okulun uzadığı sene erasmusa gitmek

bir kaç sorum olacak naçizane.

3. sınıfım ama 2den bisürü ders var. haliyle uzadı okul.
*okulun uzadığı sene erasmusa gitme hakkım var mı?
*ya da seneye gitsem alttan ders var sayılacak 4 gözükeceğim için, alttan ders varken gidilebilir mi?
*hiybe çıkması için en azından kaç ortalama yapmak gerekir?
*bir de sıçtığımın okulu ingilizce sınavına bir daha almıyor. hazırlık geçme notuyla değerlendiriyor erasmus için. %50 hazırlık geçme sınav notu, %50 not ortalaması...o zamanlar 72yle geçmiştim hazırlığı, aynı sınava şimdi girsem 90dan aşağı almam. yasal bi hakkım var mıdır konuyla ilgili?

 
hangi okulda okuduğuna bağlı


  • estruda  (20.02.12 04:07:36) 
okulunun erasmus sayfasına bak, gerekirse ofise gidip sor. ama genel olarak konuşmak gerekirse uzadıysa bile gidebilirsin.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (20.02.12 06:37:23) 
benim bildiğim son sene için 4.sınıflar böyle bir hak yok. ayrıca not ortalamasında da gitmeye engel teşkil edecek sınırlar var yani bizde 2,0 altındakileri erasmusa almıyolardı . (istanbul üniversitesinde )


  • kennym  (20.02.12 09:34:31) 
iü adına konuşuyorum, dördüncü sınıfsanız bile gidebiliyorsunuz, hatta ing iktisat bölümünde zaten zorunlu derslerinizi dışarıda alamadığınız için ipe ipe uzuyor okul.

diğer sorularının cevapları hangi okulda okuduğuna bağlı estruda'nın da belirttiği gibi.
  • uyku inadim inat  (20.02.12 14:50:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.