[]

Yavru köpeğin ağzı temiz midir?

Eve gelip giden biri var ve baktığı yavru bir köpecik var. Köpeği kucağıma alıp seviyorum falan ama yüzüme yakınlaştırdım mı ağzımı yalıyor hemen kerata. Peki bu yavru köpeğin ağzı temiz midir?




 
Ne yediğine, bir hastalığı olup olmadığına falan bağlıdır en nihayetinde. İnsan ağzı temiz midir diye de bir soru ben ekleyeyim. Hepimizin "ağzı" olduğu için hiçbirimize ağzı pis gelmez ama gidip herhangi birinin ağzını yalasak çok da temiz bulacağını sanmıyorum bunu. Sevgilinin ağzı? O zaman başka.. E hepimiz insanız, benzer şeyler yiyoruz ediyoruz? Bilemedim ben onu.. :)

Dini açıdan soruyorsan köpeğin salyası, dili, ağzı "necis"tir pistir, yaladığı şey mekruh olur yenmez. Ama kedi ağzında salyasında öyle bir sıkıntı yok.
  • lazor  (18.02.12 06:13:53) 
hacı kimi zaman kendi çükünü yalıyorlar çükü pis midir bilmem ama olma ihtimali var.


  • bir kac yazar once  (18.02.12 07:00:39) 
köpeklerin ağız içleri salgıladıkları tükürükten dolayı bakteri biriktirmez, tükürükleri antiseptiktir. ağız içleri insandan temizdir.


  • galahad  (18.02.12 07:22:10) 
Dünyadaki çoğu yerde mikrop, bakteri vardır. Galahad'ın dediğinin yarısına katılarak; salyayla atıyorsa bu köpek, senin üstüne atıyordur. O salyalar hiç güzel değil öyle. Bundan dolayı kedi en güzel bir hayvandır.


  • fauxhumanitas  (18.02.12 10:38:40) 
"it kursağı yağ tutmaz" diye bir atasözümüz var bu konuynan alakadarlı..


  • anonimyususer  (18.02.12 11:05:24) 
diskavıri çenıl'da mit bastırs ekibi insanın ağız içi salyası ile köpeğin salyasını labaratuvarda test ettiler. sonuç; köpeğin salyasında daha az bakteri vs var.


  • ground  (18.02.12 11:10:39) 
@elxa, benim öpüşmeyi tercih ettiğim kişiler genelde benim çükümü yaladıkları için benim için problem yok.

it kendi çükünü yalıyor.
  • bir kac yazar once  (18.02.12 19:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.