[]

Ekşi sözlük ve ekşi duyuru düşünce yapınızı değiştirdi mi hiç?

ekşi sözlük ve ekşi duyuru bir düşünce yapısı oluşturdu veya değiştirdi mi hiç sizde? sorduğunuz soruya aldığınız cevaplarla veya okuduğunuz şeylerle vs.

not: eksibition'ı da mı eklesek soruya :)


 
hayır.


  • sutlu nescafe  (16.02.12 21:52:04) 
ekşi sözlük beni geri zekalı yaptı


  • serkan temiz  (16.02.12 21:52:31) 
tabi yav.
hangi kondomun daha iyi olduğundan tut da insanların davranışlarına empatiyle yaklaşmaya kadar birçok şey kattı bana duyuru.

sözlüğüyse daha çok filmler hakkında yorumları okumak ve kişi ve sitelerle ilgili bilgi edinmek için kullanıyorum.
  • hjarteblod  (16.02.12 21:54:31) 
asla.


  • corona  (16.02.12 21:56:44) 
duyuru biraz olumlu yönde

ekşide yazar değilim ama günde 30 dakika girerim sonra sinirlenip çıkarım, çünkü empati yoksunu insanlarla dolu; daha doğrusu orada empati kurmamak sana bir artı(!) kazandırıyor gibi, birilerini karalamak ego tatmini oluyor insanlar için.
  • juusto  (16.02.12 22:08:32) 
tabiki. çünkü insanlar burada iyi kötü her şeyini anlatabiliyor. misal insan burada kendisinden daha dertli ya da kendi durumundan daha çıkmazda olan insanları görünce, vay lan demek benden daha kötüleride varmış diyor ve böylece içi birazda olsa rahatlıyor. rahatlıyor derken başkalarının kötü durumuna sevindiği için değil tabiki, evrende yalnız olmadığını anlayınca rahatlıyor. yaşadıklarının sadece kendi başına gelen bi istisna olmadığını görünce içi birazda olsa yumuşuyor yani. mesela geçenlerde bi arkadaş evlenme aşamasına geldikleri sözlüsünü, kendisini aldatırken yakalmış facebookta. şimdi insan bunu görünce kendi kendisine, lan biz 2 günlük kız için dertlenirken adamlar neler neler yaşıyorlarmış diyor. ve bu gibi durumları öğrenmesi kendisi için tecrübe oluyor.

bi diğer konuda, fikir alışverişi. adam çıkmazda diyelim, buraya geliyor anlatıyor derdini. o konuyla ilgili daha önce tecrübesi olan birçok insan yol gösteriyor kendisine. bunlar günlük hayatımızda karşımıza çıkan birçok konuda bize yardımcı olan önemli hususlar bence. internetin nimetleri diyebiliriz hatta..

eyormlamam bu gadar

edit: ergenlik diyenler okusunlar bunu özellikle. herif evlenecemiş direkten dönmüş diyorum yav.
  • blackmail  (16.02.12 22:17:18 ~ 22:20:21) 
şöyle bişey başıma geldi
gündüz çizgi filmin birine bakarken bir yorum yaptım. yorumda da kardeşim açmış izliyorduk dedim.
sonra yorumumun bu bölümüyle alakalı bir mesaj aldım.
çizgi film her yaşta izlenebilir, ben izlemiyordum kardeşim açtığından baktım demek için yazdıysanız sizin için üzüldüm dedi.
haklıydı. teşekkür ettim kendisine.
çizgi filmler yalnız küçükken izlenir gibi saçma bişey düşünmüyorum artık.
  • vaktiyle iyi biriydi  (16.02.12 22:42:04 ~ 22:42:59) 
ve bu gibi konuların ergenlikle alakası olsa, o zaman atasözlerinide sadece ergenler okusun amk. hepimiz ara sıra başımıza gelenlerden dolayı, lan atalarımız boşuna şöyle şöyle dememiş diyoruz çünkü.


  • blackmail  (16.02.12 22:46:02) 
Ben insanların düşüncelerini özgürce ifade edebilmelerini gerektiğini sözlükle anladım.


  • dark horse  (17.02.12 00:58:53) 
2003 yılından beri sözlük yazarıyım, 2003te girdiğim entrylerle sonrakiler arasında empati açısından uçurum var. Yıllar içinde sözlük+duyuru, beni daha çok empati kurabilen, daha fazla diğerlerini anlamaya çalışabilen bir insan yaptı. Başka faktörler de vardır muhakkak ama sözlüğün etkisini yadsıyamam.


  • sui  (17.02.12 08:14:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.