[]

PTT yurtdışı posta alımı hakkında sorular

Aliexpress'teki satıcı bana tracking number'ı 29 Ocak'ta verdi.

Şimdi bu ne oluyor ben anlamadım, posta daha çin'deki posta servisine 10 Şubat'ta mı ulaşmış yani? Hallendireyim mi ben şimdi o satıcıyı? Ama eğer öyleyse nasıl oluyor da 29'unda tracking number'ı verebiliyor postaladım deyip.

Ne zamana gelir? Gümrükte takılacağını sanmıyorum fiyatı düşük zaten. Herhangi bir sıkıntı görünüyor mu? Tecrübelerinize göre tavsiyeler verebilir misiniz?

Eyyorlamam bu kadar.

 
hicbir sey anlamadim dediklerinden. resim de oldukca kucuk onu da goremiyorum.

posta nerden nereye gidiyor oncelikle?
  • fengari  (14.02.12 04:40:46) 
ayristirma-dagitim noktalarinda beklemistir, sonra gumrukte bekleyecek, cinden-turkiye'ye 30-35 gun diye biliyorum, ama bazen 60 gunu bulan gonderilerim oldu. misal en son cinden bekledigim siparisim 20 aralikta gonderildi daha elime ulasmis degil !!


  • oeh  (14.02.12 06:44:39) 
siz tr'ye gelene kadar çin'in posta servisinden track edin. ürün tr ye gelince teslim alındı, gümrük merkezinde, gümrükten geçti torbaya koyuldu dağıtıcıya teslim edildi şeklinde aşamalardan geçip size gelecektir.

fotoğraftakine göre ürün daha ship edilmemiş gibi duruyor
  • mirac  (14.02.12 10:57:30) 
a1202.hizliresim.com buyrun böyle ekledim bir de böyle bakın


  • erobur  (14.02.12 15:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.