[]

Protein iceren besinler

selam dostlar,

bol protein iceren ve mümkün oldugu kadar izole, yani karbonhidrat ve yag acisindan zayif besinler nelerdir?

bir de bunlarin bir listesini besin degerlerini falan bulsam sükela ötesi olur.

simdiden cok tesekkürler.

 
ton balığı.
tavuk göğsü.
lor peyniri.
yumurta.
  • baldur2  (05.02.12 15:13:13) 
baldura ek olarak; yeşim yapraklı sebzeler


  • neira  (05.02.12 15:13:55) 
göz önünde bulundurman gereken bir baska nokta ise protein degerlerinin yanina vucudunun onlari ne kadar sentezleyebildigi.

bircok bitkisel besinlerdeki yanlis bilmiyorsam proteini insan vucudu düsük oranlarda sentezleyebiliyor.
  • serabetan  (05.02.12 15:18:02) 
baklagilleri unutma sakın


  • seyirdefteri  (05.02.12 16:05:01) 
bodyforumtr ye de bakmanı öneririm


  • madworld  (05.02.12 16:20:39) 
yeşil mercimek yemeği.bundaki protein kırmızı ette yok.


  • ozdemirac7  (05.02.12 17:08:52) 
bol protein yenmez, vücut onları sindiremez, proteinin yanında yağ da alman lazım. benim önerim peynir, kabak çekirdeği, ceviz başta olmak üzere tüm kuruyemişler. yumurta, ciğer ve tüm sakatatlar, kırmızı et.


  • joepiscopo  (05.02.12 18:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.