[]

Koşuyolu'nda Mekan Önerisi

Bu akşam 8-9 gibi koşuyoluna sevdiceğimi gezip tozmaya götürücem (saat geçmiş olsa da siz verin tavsiyenizi, sonrası için aklıma tutarım), sadece bir kez gittim o caddeden yürüyerek ve bir sürü güzel yer gördüm. e peki hankısına gidilir, yemek yicez işte efenim güzelce, sevdicekle dediğim romantik bir akşam yemeği değil, hava almaya üçbeş börtü böcük görmeye götürcem işte, rahat mekan olması önemli, adam gibi servis olsun, güzel yemeklerden seçeyim gönlümce işte, uçuk fiyatları olmasın! böyle bahçeli felan olursa cabası!...

öneri yaparken diinki "burasının şusu güzeldir, bu mekanda bunu yemezsen yok artık!" ben de ona hava atiim bak seni bi yere götüriim x'i güzeldir diye (nasılsa sözlükten haberi bile yok), öyle işte...


 
henuz gidip test edip onaylamadim ancak, yakin arkadaslarimdan "kirpi" diye bir mekan duydum; ki ozellikle ko$uyolu $ubesinden bahsetmi$lerdi.

evet, saat gec oldu ama belki ba$ka bir zaman icin alternatif olur.

edi(t)'nin budu'su: telefonla teyit ettigime gore, ozellikle sufle'yi pas gecmemeniz onerilirmi$..

www.kirpicafe.com

cok yer kaplamamak adina* editleyerek yaziyorum, yanli$ anla$ilma olmasin: polifonigin cevabina istinaden: "aaa.. alkol yok mu kirpi'de?" - bu detayi bilmiyordum.
  • dolphingirl  (08.08.08 20:04:07 ~ 09.08.08 15:21:04) 
kirpi'nin kosuyolu subesi ilk acilan mekanidir. yemekleri superdir, mekanin ici superdir. alkol yoktur ama dunya mutfagindan baa yemekler bulunabilir. kosuyolu parki'nin yaninda hemen. kosuyolu caddesi uzerinde karamela ardir. orasi da egzantirik bi yerdir. yemekleri bence kirpi kadar iyidegildir ama porsiyonlari buyuktur ve yerli-yabanci her turlu ickisi vardir. en iyi iki alternatif bunlar.

ha cok param var diyebiliyosan rosario var caddeden hemen meydana ineren tansas'ain yanindaki yokus uzerinde. tipik italyan lokantasi.. baya basarilidir. bi de yaninda bi yer daha vardi akdeniz mutfagi uzerine ama hic gitmedim oraya. ben icki olmicaksa kirpi'yi oneririm her sekilde. ama galiba orda da bira ve sarap verebiliyolardi.. sormak lazim.. ve evet sufleyi pasgecmeyin kesinlikle.
  • polifonik osuruk  (09.08.08 13:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.