[]

ingiltere, dis hekimi
Benim bir disciye gorunmem lazim. Bir ozel bir de nhs discisine gitmek mumkun, ki ikincisi daha ucuz. Simdiye kadar NHS discileri kotudur motudur diye seyler duydum, bunun dogruluk payi nedir, ne kadardir, nhs deneyen var mi?

denedim kötü falan degiller kesinlikle ama cok uzun sürer islemler. 3 senasta yapilacak bir dis ise bu 3 seans yaklasik 4 ayi bulursa sasirma.
- keseci
(03.02.12 13:06:56)

özelde bi dolgu £300+ civarı. nhs elbette çok daha ucuz. özeller her yapılan işlemi tek tek fatura edio, muayene, xray etc etc. 3 kere düşen dolgudan sonra paraya kıyıp özele gittik. tavsiyem nhs'e gidip muayene ve sorunun ne olduğunu tespit ettirmek ve ilk orayla başlamak. eğer yapılan işlemden memnun kalmazsan nhs raporuyla özele gidersin.
- kalinixta agapi mou
(03.02.12 15:42:19)
1