[]

güvenlik ayari?

bir sitedenbirsey indirmekistedigimde "suan ki güvenlik ayarlariniz bu siteden birsey indirmenize izin vermiyor" gibisinden bir yazi ilekarsiasiyorum. bunu ortadan nasil kaldiririm bir el atin..




 
uyarı internet explorer mi veriyor yoksa antivirüs programı vb. mi?
-internet explorer veriyorsa güvenlik duvarını devre dışı bırakın
-antivirüs vb. ise güvenlik seviyelerini kontrol edin
  • enter saltman  (30.07.08 20:23:31) 
zaten calismadigi icin tekrar firefox indirip kurmakistedim güvenlik ayari falan diyor, evet uyariyi explorer veriyor.güvenlik duvarini kapattim yine olmadi...


  • pembeli kiz  (30.07.08 20:27:53) 
isletim sistemi nedir? windows 2003 filan mi?


  • trimpot  (30.07.08 20:29:07) 
windows xp


  • pembeli kiz  (30.07.08 20:34:40) 
internet explorer da internet seçeneklerinden güvenlik sekmesinde varsayılan düzeyi etkinleştirin ya da özel düzeyden karşıdan yüklenenler->dosya yükleme için etkinleştiri seçin.
img161.imagevenue.com

  • luzumsuzadam  (30.07.08 20:38:05 ~ 20:45:09) 
@luzumsuzadam;
tam senden resimeklemeni isteyecektim ki benden önce davrandin. dedigini yaptim fakat yine düzelmedi. zaten format yemesi gerekiyordu bilgisayarin artik öyle yapacagim. peki format atarken neleri yedeklememi tavsiye dersiniz, kendi özel dosyalarim haricinde? hangi sürücüler bana tekrar lazim olacaktir?

  • pembeli kiz  (30.07.08 21:06:48) 
hangi sürücüler yarar diye bişey yok hepsi yarar ayrıca sonradan bulamacağın programlarıda yedeklemeni tavsiye ederim başka bişey yedeklemene gerek yok


  • enter saltman  (30.07.08 22:30:23) 
kurulu program nasil yedeklenir ki? hasta oluyorum program files'dan kurulu program klasorunu alip yedekleyene.

bu sorunu sadece bir sitede mi yasiyorsun?
  • trimpot  (30.07.08 23:33:08) 
@trimpot,
sürücülerin cd´sini buldum artik sadece kendi özel dosyalarimi yedekleyecegim. hayir download yapmak istedigin tümsitelerde ayni seyi diyor? fenalik geldi zaten format yemesi gerekiyordu 4 yildir da hic bir sorunu yoktu kendisinin soniki haftadir böyle nazlandi. spyware girmis akliniza gelen tüm spyware programlarini kullandim hala ve hala bu gicik reklamciklar cikmaya devam ediyor.

  • pembeli kiz  (30.07.08 23:37:47) 
sistem geri yükleme'yi yapin:

www.webhatti.com
  • trimpot  (30.07.08 23:54:52) 
@trimpot,
sorun haloldu cok tesekkürler.

  • pembeli kiz  (31.07.08 00:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.