[]

ankara karşıyaka mezarlığı'na gidiş

arkadaşlar ankara karşıyaka mezarlığı'na toplu taşıma ile (tercihen kızılay veya sıhhiye'den, ama ulus'tan falan da olur) nasıl ulaşabiliriz? aslen gitmek istediğimiz yer cenazelerin kalktığı cami. mezarlığın ne tarafında kalıyor onu da bilmiyorum.




 
o bahsettiğin camiyi çok iyi biliyorum. toplu taşıma ile karışık. ovacık yönünden giden bir araca binmek gerekiyor o camiye gitmek için. şu link işini görür.

webcache.googleusercontent.com
  • atmosphere  (10.01.12 12:41:41 ~ 12:42:37) 
metroyla hastane durağına kadar gidip oradan aktarmayla mezarlığa gidebiliyorsunuz. 6.kapıya kadar gidiyor aktarma otobüsleri.


  • suspendline  (10.01.12 12:49:17) 
Sıhhiye Sezenler Sokağı (Atatürk Lisesi'nin önü) ile Strasbourg caddesinin köşesine yakın bir yerde 281 diye hatırlıyorum numarasını, Yükseltepe mi ne öyle bi otbiz geçiyo. Seni Karşıyaka 6. kapıya götürüyo ama o dediğin cami o kapıya ne kadar yakın bilmiyorum.

Düzeltme: Durak yeri değişmiş:

www.ego.gov.tr

(bkz: #3328065)
  • compadrito  (11.01.12 01:21:22 ~ 01:26:30) 
bilgi olsun diye yazayım. suspendline'ın dediği yolla gittim. metro ile hastane duğarına, oradan 210 numaralı otobüs ile tam caminin önüne kadar geldim. otobüs 5 numaralı kapıdan girdi. 5 numaralı kapı önünde freekara'nın dediği ulus dolmuşları ve kimsenin burada söylemediği sıhhiye dolmuşları duruyor. yani sıhhiye köprüsünden de gidip varmış. demetevler yahyalar dolmuşu mu neyse.

cami 6. kapıya yakın. compadrito'nun dediği yolla da gidilirmiş.

asıl sorun gitmek değil dönmekmiş canlar. 210 numaralı otobüs saat başı camiden geri götürürmüş. biz kaçırdığımız için onu bekleyemedik. compadrito'nun cevabını da daha anca gördüğüm için hemen oradaki 6. kapıdan çıkıp otobüse de binemedik. dedik 5. kapıya yürüyüp dolmuşla dönelim, ama o 5. kapıya yürümek hiç de göründüğü gibi kolay değilmiş. dön dön dön kilometrelerce yol yürüyüp indik neyse, oradan sıhhiye dolmuşuna binip geldik.
  • kibritsuyu  (11.01.12 14:11:15 ~ 14:11:31) 
ben de bilgiye katkıda bulunayım:

281 Yükseltepe otbiziyle 6. kapıya gidiliyo. 1. kapıya filan gidecekseniz, zinhar binmeyin o otbize!!! Ben yaptım o hatayı ve 6'dan 1'e yürümek zorunda kaldım saatlerce, içim dışım mezar oldu. 1. kapı civarına gitmek için Sıhhiye köprüsünün Hacettepe kavşağından dolmuşlar gidiyo, Demetevler, Yahyalar mı ne, onlara binmek lazım. Demem o ki, 6. kapı Etlik Ayvalı ise, 1. kapı Demetevler, Yahyalar. Yani tamamen ayrı semtler. Gideceğiniz kapı numarasını iyi öğrenin, toplu taşıma aracının şoförüne de iyice sormadan binmeyin "Falanca kapıdan geçiyo musun?" diye...
  • compadrito  (11.01.12 18:04:07 ~ 18:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.