[]

Kacta girmeli? Nelerle gelmeli? Neler getirmemeli? (Metallica)

Iki kisi gidicez ve sahaici biletlerimiz. Kacta orada olsak daha iyi olur? Bir de benim boydan sorunum yok da yanimda gelecek kisinin boydan sorunu var. Cok arkalarda kalip gorememe korkusu yasiyor ben de tam tersine cok onlerde olup izdihamdan zevk alamamaktan korkuyorum.

Saat 14 de kapilar acilacak bildigim kadariyla. O saatte gidip gece gec saatlere kadar oturup beklemek cok can sikici olur mu? Acikmaz miyiz? Iceri yiyecek bir seyler sokulabiliyor mu? Iceride yiyecek olarak neler satilacak? Kazigin boyu ne kadar uzun olur? Gunes kremi kac faktorlu olmalidir?

Kafam cok karisik eksicim, bi yardim.

 
herhalde oyle oldu, ben de yanit gelmeyince kendim azicik tik tik yaptim.

metallica.pu-co.com

kazigin en kallavisini yiyecegiz gibi geliyor...
  • entrapmen  (26.07.08 17:55:14) 
millet niye stadın yolunu tutsun yahu 1 gün önceden?


  • desdinova  (26.07.08 18:22:11) 
ben de izninizle bir soru sıkıştıracağım buraya; her türlü ses - görüntü kayıt cihazı derken cep telefonu işin içine giriyor mu?


  • dr cucu  (26.07.08 18:58:14) 
cep telefonu sorun yaratmaz, o konuda rahat oLabilirsin..ancak saha ici olayı boyLe buyuk konserlerde guzel oLmuyor..gunesin altında saatLerce bekLeyip ci$ini yapmak icin yerini kaybetme ihtimaLin de var..tabi havada ucu$an idrar doLu $a$aLLarda cabası olacaktır :) 5 gibi stadda oLmak kafidir bence..gelmiyorum diye boyle negatif yanLarını soyLedim, sanma, artılarını saysan bu ciLeye katlanmaya deger yani..ama ben bunu es gecip björk'e gitmeyi sectim:)


  • Simmons  (26.07.08 19:24:44) 
Vallahi benim rock/metal konserlerinde sahneye yakin ve rahat izlemek icin taktigim, sahneyi caprazdan goren bir noktada durmak. Sahnenin tam karsisinda yakin bir pozisyonda izlemek icin gladyator dovuslerini goze almalisiniz :)

Sag veya sol caprazda genelde daha az yogunluk oluyor ve minimum kalabalikla mumkun oldugunca yakindan izleyebiliyorsunuz. Gerci grup metallica olunca bu taktik bir ise yaramayabilir.

Iyi eglenceler :)
  • arche  (26.07.08 19:38:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.