[]

Düğünde ve nişanda ne giyiyorsunuz? (bonus sorulu)

Ne giyiyorsunuz? Ne kadar süsleniyorsunuz?

Bonus soru1: Ne götürüyorsunuz?

Bonus soru2: Nasıl davranıyorsunuz ortamda? Oturuyor musunuz hep? Dans ediyor musunuz?

 
-takım elbise. kol düğmemi eksik etmem. kirli sakalım olur, parfüm sıkarım.
-altın (çok çok yakınıma özel hediye)
-düzgün davranırım, hareketlerime dikkat ederim. çok yakın arkadaşımınkinde koparım. mutlaka dans ederim. ailem varsa, annemi, ablamı mutlaka dansa kaldırırım.
  • terp  (28.12.11 21:53:00 ~ 21:54:20) 
önumuzdekı hafta nısana gıdıcem bayanım skinny pant sıfon tarzı gomlek topuklu ayakkabı pörtfy canta

fena dans ederım:)
  • cmr_sa  (28.12.11 21:58:30) 
-çok yakınımsa altın. yakınım değilse bişi götürmüyorum
-yakınlığa göre oynarım. kardeşim gibiyse hiç oturmam. ama genelde gitmem zaten nişan veya düğüne.

  • sefapezevengi  (28.12.11 22:01:29) 
Siyah kot pantolon, gömlek. Öğrenciyim, altın maltın takamam. Dans etmeyi bilmem, otururum hep.

Edit: tabi çok yakınımsa giderim ancak, yoksa gitmem zaten.
  • xenophobe  (28.12.11 22:02:54 ~ 22:03:28) 
- günlük giysilerimle gidiyorum genelde yani normalde nasıl giyiniyorsam öyle. bazen düğün sahipleri özel istekte bulunursa, abiye olmayan, yine de tuhaf ama şık gibi ne olduğu karışık elbise giydiğim oluyor.

- süslenmiyorum ama yukardaki gibi bazen ' değişiklik yap, biraz süslen bizim için ' derlerse, biraz boya yapıyorum yüzüme ama saçıma mutlaka kendi ördüğüm bantlardan takıyorum. istek yapmazlarsa süslenmiyorum.

- param varsa, yakın kişilere altın, param pek yoksa para, hakket param yoksa bir şey götürmüyorum. evine ihtiyacı olan bir hediye alıyorum daha sonra ziyarete vs gidersem.

- nasılsam öyle davranıyorum yani normal bir partiye ya da bara gitmiş gibi davranıyorum. düğün diye ekstra bir durumum yok. dans, oynama faslı da ortama ve müziğe göre değişiyor. çok oturunca uykum geliyor ama göbek havası, kıvırtma, halay gibi dans çeşitliliği yok bende. bu da sorun oluyor çoğu zaman. arada kalabalığa karışıp kafama göre oynar gibi yaptığım da oluyor ya da koca gece yerimden kalmadığım da oluyor. bilmediğim halde halay bile dönüyorum bazen :s gelişine göre yani..
  • pyro clustic flow  (28.12.11 22:04:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.