[]

izlenecek bir şeyler?

örgü öreceğim biraz, battaniye örüyorum ve parçaları birleştirmeye başladım. elimde örgüm varken izleyebileceğim bir şeyler arıyorum. türkçe ya da ingilizce olur. film olsa daha iyi olur. friends tarzı keyifli kısa bölümlü bir dizi varsa eğer ona da başlayabilirim (himym izliyorum) ama önceliğim filmdir. nedir nedir?




 
Battaniye örerken izlenecek film ne yahu? :) bence sen film önerisinden daha çok şu andaki durum ve konumunu paylaşmak istemişsin:)


  • secretcode  (27.12.11 23:34:33) 
  • franz kafka  (27.12.11 23:36:14 ~ 23:36:25) 
keyifli sorusunun cevabını modern family gayet güzel karşılayabilir bence (~20 dk. 1 bölümü).


  • mrka  (27.12.11 23:36:15) 
yok ya çok samimi söyledim. kafamı çok veremicem yani, gözüm arada başka yerlerde olacak. çıtır çerez bir şeyler işte. yoksa "duyduk duymadık demeyin ben battaniye örüyoruuuum" derdim :)


  • dasher  (27.12.11 23:36:29) 
@franz kafka, sağol da o diziyi sevmiyorum ben ya. annem izlerdi uyuz olurdum :/


  • dasher  (27.12.11 23:37:25) 
cem yılmaz veya ata demirer sitcomları. tam böyle durumlarda gidiyor valla..

edit: sitcom değil onun adı yeaa nolduğunu da hatırlayamadım, kalsın öyle ibret-i alem için.. talkshow muydu neydi ki o :s

edit2: stand up. ovye. bulamasam çatlardım :) monolog yaptım kendi kendime afbuyurunuz :)
  • in vino veritas  (27.12.11 23:40:12 ~ 23:45:55) 
friends tarzı dediğiniz için how ı met your mother diyeceğim çok benzeşiyorlar ve çok güzel bir dizi


  • traxes  (27.12.11 23:53:57) 
@traxes, tesekkur ama himym derken onu kastediyordum :)


  • dasher  (27.12.11 23:56:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.