[]

2. el kıyafet en iyi fiyattan nereye satılır?

Hemen alınık/satılık kategorisine yollamayın lütfen çünkü öyle az bir miktarda değiller. Tek tek ilan vermeyle çözülecek durum değil yani.

Bazısı hediye gelip de hiç giymediğim onlarca gömlek, yine pek çok tişört, eşofman, polar falan var. Böyle çuvala doldurup gidip verip parayı alacağım bir yer var mıdır?

Varsa vermeye değer mi, bu işin piyasası nedir, eli yüzü düzgün bir para gelmeyecekse uğraşmayayım.

Ayrıca düğün dernek için alınıp bir kez giyilmiş, cacharel kadife ceket, kiğılı spor ceket ve yine kiğılı'dan damatlık takımı var. Bunları ayrı mı değerlendireyim?

Şimdi düşününce, damatlık altına alınan ayakkabı da var, bir tane bot da var...

Paraya da sıkışığım ayrıca taşınma durumum da var, sebep budur. Para lazım be sözlük çok dertliyim. Bir el atın bakalım hele :)

Not: Unutuyordum az kaldı, İstanbul Kadıköy'de oturuyorum.

 
ederinin çok altında bir değere satın alacaklardır. O kadife ceketi 20 liraya saymazlar bile emin ol. damatlık ise alınmaz bence.


  • karlmarx  (26.12.11 07:52:36) 
bence en iyi yolu gittigidiyor. eski spor ayakkabılarımı bile sattım orada ben. özellikle marka şeyler çabuk satılıyor.

benzer ürünleri lot yaparak satabilirsin. üçlü sweatshirt lotu vb gibi.
  • qwertyuo  (26.12.11 08:21:30 ~ 08:22:00) 
sahibinden.com'a tek tek koyup satabilirsiniz.diger durumda çok az para eder.


  • yanik  (26.12.11 12:07:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.