[]

yılbaşı çekilişi - hediye bulamama :(

1 ay önce başladığım işte küçük bir yılbaşı çekilişi yaptık, bizim oradan değil ama bizi çok seven bir kadını daha dahil ettik ve bana o çıktı. zaten haftanın 3 günü gidiyorum, pek tanımıyorum insanları, ne severler ne sevmezler filan. hediye konusunda da başarısız biriyim. fikir verin bana nolur :)

şimdi, bu kadın 32 yaşında, kahve delisi (günde 10-15 tane venti kahve içiyor), içkiyi yeni bıraktı, deli gibi sigara içiyor. gezmeyi çok seviyor. hafif çatlak. bekar. 47 tane mantosu var renk renk model model, (montları kabanları dahil etmiyoruz). üst dudağında piercing var. kitap satan bir yerin müdürü. orhan pamuk'un kara kitap'ını çok beğenmiş.

bir tane minik kart altım pakete eklerim diye. bi tane köse kitap ayracı yapacağım kitap okumayı seviyor diye. belki bir de sıcak bardakları tutmak için bir şey örerim ya da dikerim o kartonlardan kullanmasın diye. ama asıl ne alsam bulamadım. kahve için mug alsam basit kaçar diye düşünüyorum. büyük boy bi termos alsam olur mu? sigara içiyor, hoş karşılamasam da işine yarayacak bir şey olabilir. sigara içmediğim için bu konuda hiç bir fikrim yok neler var neler yok sigara için.

ben de dişiyim bu arada. ve fiyat için bir şey belirlemedik ama 40tl'yi geçmek istemiyorum.

çok sık bakamayacağım buraya, o yüzden "hani nerede tiklerimiz" diye isyan etmeyin :) baktıkça cevap verip tik atacağım.

 
en güzel hediye kendi yaptığın hediyedir. gerçi bu kişiyle çok yakın değilsin ama eğer çok çok yormayacaksa, kahve fincanı desenli köşe yastığı gibi bişi olabilir belki..


  • jimicik  (21.12.11 16:25:39) 
markafoni vs'den de güzel şeyler bakabilirsin. davetiye istersen yollarım.


  • mor.inek  (21.12.11 16:38:04) 
@hier kommt die sonne, katılıyorum termosa. starbucksın koleksiyonlarına zaten aşığım kendim bile :D muhtemelen termos alıcam o metal olanlardan uzun süre sıcak tutsun diye. french press de geldi aklıma ama muhtemelen vardır onda. deri eldiven çok güzelmiş, bakıcam ona not aldım :). kahve kokulu bir seri değil de body shop'un yılbası şetlerinden birini alabilrim belki dedim. okuma lambası da var mı yok mu bilemiyorum işte :/

@kobuzchu kiz, güzel şeyler var değirmenlerden ama düzgün bir şey istiyorsan eğer bu karabiber değirmeni filan gibi yapıda olanlardan bak. daha pahalılar ama çok daha kaliteli. diğerleri büyük parçalayabiliyor, aradan kaçıyorlar çünkü :)

@jimicik, katılıyorum, benim için de öyle :) ama onun için de öyle mi bilmiyorum malesef, bazıları hiç sevmiyor :( o yüzden işte kitap ayracı ve bardak tutacağı (uff ne bu seyin adı ya?) yapacağım ek olarak :) ama fikrini beğendim sağol :)

@mor.inek, bakıyorum onlara da. her türlüsünde kaydım var, sağol yine de :)
  • dasher  (21.12.11 17:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.