[]

blok flütle çalınan bi şarkı-melodi, klarnetlede rahatlıkla çalınabilirmi ?

sonuçta ney gibi,ses çıkarmak için bile ders alıcamız bi enstürman değil.demek istediğim flütle bi parça çalıyoruz diyelim.klarnetlede aynı işlemleri uygulayarak melodiyi çıkarmamız mümkünmü? klavye çalıyorum çat pat, kendi gayretimle. şimdide klarnete merak sardımda biraz kursa gitmeyi düşünmediğim için bu soruyu sordum.müzik kulağımda var biraz.fikirlerinizi merak ediyorum




 
klarnet'de her türlü komayı nefesle ayarlayabiliyorsun. blok flütte koma moma yalan olur. yani türk müziği olmaz. batı olur.


  • kocayusuf  (15.12.11 20:16:36) 
flüt çalarken zorlanan görmedim ama klarnete ses çıkarabilmek bile zaman alıyormuş. tiz sesler bilmemneler sıkıntılıymış.


  • paltar yuyan masin  (15.12.11 20:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.