[]

Sabit duyurular sadece başlık olarak gözükse olmaz mı?

Bazen sabit duyurular o kadar çok yer kaplıyor ki, diğer sorular çok çabuk alta gidiyor. Sabit duyurular sadece başlık olarak gözükse daha iyi olmaz mı? Yerden kazanç anlamında, başlıklar yeterince açıklayıcı oluyor bence...

Aslında bütün sorular ve duyurular için de geçerli olabilir belki.. Soruların ilk satırlarının gözükmesi baya yer kaplıyor gibi.. Ama hepsinde olmasa da olur, böyle alıştık nasıl olsa...

Genelde ilk satırı ana ekrandan okumuyorum, hep soruyu açarak okuyorum mesela..

 
bence makul bir öneri.


  • rodeocu  (14.12.11 21:43:39) 
sabit duyurulur konusunda çekimserim de normal duyurularda sadece başlık olayı olmasın bence, şu anki hali iyidir. bazen alakasız başlıklar olabiliyor, duyuruda ne var ne yok diye bakınırken ilk cümle biraz da olsa fikir veriyor..


  • toshiro  (14.12.11 21:46:19 ~ 21:46:43) 
başlığı sorudan alakasız açmak silinme sebeblerinden biri. ama müsamaha gösteriliyor tabii abartılmadığı sürece.

peki soruyu açmadan ilk satırın bir kısmını okuyup geçiyor musunuz yani? bence merak eden biri soruyu her zaman açar, ana ekranda gözüken ilk satır bir anlam ifade etmiyor genelde..
  • ermanen  (14.12.11 21:48:31 ~ 21:49:12) 
yazılımsal ve altyapı kısımları da var tabii. beyin fırtınası yapıyoruz, sonuçta kodlayan karar verir :)


  • ermanen  (14.12.11 21:50:08) 
mesela duyuruya ilk giriş yaptığımda ne var ne yok diye hızlıca bakıyorum. bazı soruların başlıkları anlaşılmıyor, açıklayıcı olmuyor. ilk cümle sorunun gidişatını belirliyor zaten, ilgimi çektiyse tıklayıp okuyorum ilgimi çekmediyse hemen alttaki soruya geçiyorum..


  • toshiro  (14.12.11 22:03:59) 
bence ilk satırlar kalmalı zira, şahsım adına; ''lan,koçum,oğlum'' hitapları ile başlayan yada içeriğinde küfür barındıran soruları cevaplamıyor ve okumuyorum prensip olarak.


  • ÇERKEZBEYİ  (14.12.11 22:13:52 ~ 22:14:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.