[]

Selçuk İnan - Egemen Korkmaz

Neden bu ikiliye karşı ıslık falan çalıyor trabzonsporlular? Tamam eski takımları falan da İngiltere'de olsa tribün alkışlar vs. (belki bazı bölgelerde öyledir ama ben böyle bir şey görmüştüm diye hatırlıyorum Premier Leauge'de.) Islıklayanların %90 ının bu oyuncuların yerinde olsa, yine bu oyuncunun yaptıklarını yapacaklarını düşünüyorum. İki yüzlülük olmuyor mu o zaman bu?

Burası ingiltere ya da başka bir yer değil tamam da neden böyle? İnsanlar hiç mi empati yapmıyor? Oturup düşününce bile kendilerini haklı bulabiliyorlar mıdır?

Not: Emre Bölezoğlu örneğini verenler çıkabilir diye baştan söyleyeyim; bu bahsettiğim oyuncuların bir özelliği de efendi ve yaptığı işe saygılı olmaları (benim bildiğim kadarıyla)

 
futbol bu zaten. duygusallık parayı, mantığı bastırıyor bazen. iki oyuncunun da sözleşmesi bitti ve trabzonspor'da kalmak varken tslilerin sevmediği istanbul takımlarına gittiler kaçarçasına.


  • baldur  (11.12.11 18:58:46) 
İspanya'da Luis Figo Real Madrid'e transfer olupta Camp Nou ya ilk çıktığında olanları hala unutmadık mesela.

www.youtube.com

Yine Jimmy Jump'ın Figo nun yüzüne barcelona formasını fırlatması bugün lügatta yer alan en baba küfürden daha ağır bir hareket olarak tarihte ki yerini altın harflerle almıştır.
www.youtube.com
  • skywalkeremre  (11.12.11 19:12:08) 
selçuk için durum: geçen sene boyunca trabzonum canım benim diye türküler söyledi, avrupaya giderim istanbul'a gitmem dedi, sonra galatasaray'a gitti. trabzon özelinde konuşmasak bile ispanya'dan teklif alıp galatasaray'a gitmesi vizyonsuzluk örneğiydi.

engin baytar: geçen sene şenol güneş'e yaptığı son hareketlerden sonra ne mal olduğunu nihayet anlamıştı trabzonsporlular, futbolu seven herkesin tepki koyması gereken birisidir zaten.


işin özü, biri gidileceği sezilmesine karşın uzun süre ısrarla yalan söyledi diğeri sie ahlaki açıdan yerlerde.

düzeltme, kafam iyi değil ama bir gariplik olmuş görüldüğü üzere. egemen'e tepki o kadar fazla değil, selçukla kıyaslanamaz. asıl tepki beşiktaş maçındaki bir pozisyondan sonra oldu.
  • hewit  (11.12.11 19:43:47 ~ 19:46:02) 
İspanya'da yapılıyor diye yapalım yani?


  • army14  (11.12.11 19:54:14) 
yapmayalım ama durum bu, futbol dünyasındaki herşey saçma sapan zaten. bu sadece milyonda birlik bir örnek, en azından bir ölçüde tutarlı bir durum var burada.


  • hewit  (11.12.11 20:14:12) 
bence yapalım, neden yapmayalım ki? Tamam futbol profesyonel bir olgu olsada bence taraftarlar için işin duygusal boyutu ön planda. Endüstriyel futbol şudur budur taraftarlar için çok geçerli değil. Bir baliç var mesela hatırlarsanız, Kefen giyerim Gs forması giymem dedi gitti gs forması giydi. Keşke kefen giyseydi.Ha ben gs yöneticisi olsam o laftan dolayı asla o formayı giydirmezdim baliçe o da ayrı bir şey. Sonra rüştü var zamanında kendisini sakat diye almayan beşiktaşa Fenerbahçe'yi satarak gitti. Keza Tümer'in Fenerbahçeye gelişi. Kendilerini var eden klüplere sırt çevirip rakiplerine giden futbolcular daima tepkiyi hak ediyorlardır bence.


  • skywalkeremre  (11.12.11 20:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.