[]

Böbrek taşı ağrısı

şu an karnımda inanılmaz bir sancı var. geçen sene gitmiştim doktora, böbrek taşı oluşmuş, su iç dedi, serum taktı yolladı. bir sene boyunca su içmeye ayrı bir özen göstermedim. doktora gidip serum yiyesim de yok. şu an şu sancıyı bastırmak için ne içer ne yerim? uyutmuyor da.




 
maalesef pek caresi yok böbrek tasi agrisinin...

cok agirsa düsebilme ihtimalide yakin,bi doktora görünün derim.

gecmis olsun...
  • serabetan  (08.12.11 21:28:12 ~ 21:28:31) 
o ağrının çaresini bilmiyorum ama bol bol siyah çay içmeni öneririm. acayip idrar söktürücüdür. bira yanında halt etmiş

edit: bu arada dikkat ettimde karın yazmışsın. böbrek karında değil. gazın vardır aga sıcak kalorifere sırtını daya osur geçer. bide ağrı ara ara mı geliyor
  • neysene  (08.12.11 21:36:33 ~ 18.12.11 00:38:32) 
Gilaburu suyu. Tabii bu şey taş düşürmeye yarıyor sanırsam. Kayseride bulunur ve net üzerinden alınabilecek yerler var sanırsam. Eğer netten bulamazsan, ben burdan (kayseri) satan bir yerden bilgi alırım senin için. Geçmiş olsun.


  • army14  (08.12.11 21:40:37) 
taşı düşürmenin de idrar yollarını tıkayıp hastanelik etme riski var bu arada. taşın büyüklüğüne göre. tekrar doktora gitmek en mantıklısı.
ha yok ben bu riski göze alıyorum diyorsan eşkina balığının kafasındaki taş etkiliymiş.

  • 102030  (08.12.11 21:47:09) 
kesinlikle acile git. çekmeye değmez. taş düşürdüm ve doktorum.


  • okuryazarchen  (08.12.11 21:50:29) 
bol sıvı almanın düşen taşa bir etkisi yoktur. yeni taş oluşumunu önler.

idrar sökücü bi şeylerin de etkili olacağını sanmıyorum.

büyük bi taş ise ne olacak?

ayrıca taş olduğuna emin miyiz?

acile gidin.
  • drkiraz  (08.12.11 22:01:46) 
karın derken neresi tam olarak? apandisit falan olmasın? Acile gitmekte fayda var her türlü taşsa bile o ağrı çekilecek şey değil be hocam.


  • rexex  (08.12.11 22:41:02) 
böbrek taşı karında olmaz.
bol su içmene rağmen böbreğindeki bir taş bakarsın bir sene sonra 3cm'e çıkar, kontrol ettirmen gerek, benimki öyle oldu. sonunda da ameliyat olduk :)

  • dessy  (09.12.11 08:13:16) 
böbrek taşı ağrısı belde olur. BT çekilmesi gerekiyor kesin teşhis için. geciktirmeden ürologa gitmelisin.


  • juanolujuan  (09.12.11 15:32:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.