[]

Kahve önerisi

tabikide zevkler farklıdır ama bir fikir vermesi amacından soruyorum şu yandaki kahve klasiklerinden hangisini önerirsiniz?




 
latte


  • clones  (06.12.11 16:13:12) 
aromalı latte


  • orange coffee  (06.12.11 16:15:06) 
moka


  • mistreated  (06.12.11 16:15:17) 
fakir p.ç olarak bir tek kapuçinoyu içtim. onu öneririm. köpüklü.


  • ya ben lan neyse  (06.12.11 16:16:22 ~ 16:16:36) 
çikolatalı kahve, artık o isimlerden hangisi öyleyse


  • yuto  (06.12.11 16:19:26) 
kafede olsam espresso single içerdim valla. ucuzcuyum napim


  • tantunisultansüleyman  (06.12.11 16:20:33) 
bu havada nasıl gider bilmiyorum ama karamelli frappuccino ve nane aromalı americano..


  • buzzer  (06.12.11 17:33:24) 
americano. klasik. ekspresso'nun suyla seyreltilmişi. istersen süt de ekletirsin. sade-sever isen ya da latte kadar sütlü sevmiyorsan ideal.


  • minguinho  (06.12.11 18:23:10) 
deli gibi bir cafein tüketicisi olarak böle zımbırtılı fıtırtılı abuk subuk kahvelerden nefret ediyorum tabi ki bişey önermiycem hee ne demeye yazıyosun dersen ki haklısın; böyle kahveler içmeyin olum ya siz nasıl bi kahve tüketicisisniz ya gidin bir türk kahvesi için şöle bi bakın etrafınıza ohh evet hayat daha güzel gerçek cafeinn bi farkın varın artık.neyse keyif senin ama şiddetle türk kahvesi diyorum nokta


  • delimiyim evet yoo  (06.12.11 22:11:12) 
o fotoğrafla hiç şansın yok :)


  • furkanemir  (20.01.12 20:43:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.