[]

Sevgili bulamayan kızlar

bu tür kızlar neden sevgili, erkek arkadaş ya da evlenecek erkek bulmakta sıkıntı çeker, düşünceleriniz nedir ?




 
bazıları çok güzel olmadığı halde çok yakışıklı erkekler arıyorlar sürekli.


  • rodeocu  (04.12.11 00:29:19) 
asıl sevgili bulmakta sıkıntı çekenlerin erkekler olduklarını, kızlarınsa her türlü sevgili bulabildiklerini düşünüyorum?


  • bilader  (04.12.11 00:30:05) 
@rodeocu ya katılıyorum az önce bu soruyu soran başkasınada aynı cevabı vermiştim


  • semson  (04.12.11 00:30:40) 
sahsen ben butun hepsine potansiyel sapık gözüyle bakıyorum. böyle bir zamanda herkesi böyle görmemde normal. ama tabi hepsi iç mi dış mı güzelliğimi önemsiyor tam olarak bilemiyoruz fakat çoğunda mentalite aynı. (kanımca)


  • pispisim  (04.12.11 00:30:55) 
Erkekler neden bulamıyorlarsa o yüzden. Sırf amı var diye pencereye çıkıp "yok mu benimle evlenecek olan" diye bağıracak hali yok. Ha dese bulur mu? Tabii ki bulur. Ama olmaz öyle iş tabii ki.
Diğer arkadaşların dediği de doğru. Belindeki simide bakmadan yakışıklı erkek arıyorlar utanmadan.

Bir de şu var
www.zaytung.com
  • trinitrotoluen  (04.12.11 00:31:05 ~ 00:32:18) 
bence türk kızları haklı.türk erkeklerinin hepsi abaza,loser,kıllı ve kendine güvensiz.ayrıca ter kokuyorlar.


  • şaman  (04.12.11 00:32:38) 
agız bakımıda sıfır dencek kadar az. akıl olsa işe sigara icmeyerek sonra o tartarlı pis dişlerini temizleyerek baslayabilirler.


  • pispisim  (04.12.11 00:34:13) 
Kendi açımdan cevaplayayım. karşıkı dağları ben yarattım ve bana uygun adam bulamıyorum doğal olarak. halbuki karşıki dağlar şahsen benim.

karşıki dağları yaratmadığım durumlarda ise yeşilçam oyuncusuyum, erkeğim gelsin beni sarmalasın, köyümden alsın şehre götürsün istiyorum. herşeyi erkeğim yapacak, gerekirse benim sevemediğim durumlarda kendisini sevecek, benle yatamazsa...


o değil de duyuru bu gece çok mu eğlenceli bana mı öyle geliyor. mcsalih'e selam yola devam.
  • hewit  (04.12.11 00:39:55) 
bi arkadaşımın face de paylaştığı yazıyı aynen paylaşıyorum

"""Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!! """
  • semson  (04.12.11 00:40:37) 
becerikli değillerdir. bir kere kabul edelim başta, her kör satıcının bir kör alıcısı yoktur. bazılarını kimse almaz işte, gerçek olan bu. e sen de işve cilve yapmayı bilmiyorsan, bir buzdolabından halliceysen, e güzel de değilsen neden fark etsin ki seni millet?

nereden biliyorsun derseniz, kendimden biliyorum kardeşim. gelmeyin üstüme.
  • devilred  (04.12.11 00:52:13) 
ya kendinizi gökdelenin tepesinde görüyorsunuz sonra birisi sizi gelip o tepeye oturtuyor ve kaçıyor sonra ordan inemiyince manita bulamıyorsunuz bu kadar açık ve net.


  • zlatan  (04.12.11 01:06:01) 
kimsenin sıkıntı çektiği filan yok başta bu düşüncelerden arınmak sonra işine gücüne yoluna bakmak lazım.kızla/erkekle kafayı kırmamak lazım.4 O olursa olur olmazsa olmaz.hayat lan bu takılın


  • canercan  (04.12.11 02:09:53) 
buraya yorum yazan tüm erkeklere acıdım desem yeridir,hatta kendime bile.ama bir kaç şey de ben söylemeden edemeyeceğim;

*eğer sen aynaya bakmadan çok yakışıklı erkek arıyorsan hep böyle sorular sormaya devam edersin.
*eğer 1.60 boyunla 1.85'lik atletik vücutlu adamların peşinde dolaşıyorsan bir ömür 1.60'lık kankalarınla kol kola gezmeye mahkûmsun.
*eğer işin gücün olmadan kariyerli,zengin adam arıyorsan ömrün aramakla geçer.ama ne zengin bulursun ne de kariyerlisini.
*eğer kaprisleri,tripleri amaç edinip devamlı karşındakinden bir şeyler bekliyorsan sevgili aramaya mahkûmsun.
*kısacası eğer türk kızıysan,geçmiş olsun.
  • f3n0men  (04.12.11 03:16:38) 
  • annesütü  (04.12.11 04:41:23) 
@zaytungdaki haberden geçen bir kısım
"Açıkçası öyle yüzüne bakılmaz bir tip de değil fakat ortalama bir belediye otobüsünde bile en az onun ayarında yarım düzine kadar genç kız görmek mümkünken ancak böyle bir adamın kendisini taşıyabileceğine olan inancı gerçekten inanılmaz" diyerek, hastada gözlemlenen yüksek egonun sebebini fiziksel görünüşünden kaynaklanan aşırı bir özgüvene bağlamanın da hatalı olacağını ifade etti."
Bu nedir abi çok güldüm ya :))
Sorunun cevabında ise iş tamamen soğukluk ve konuşma becerisinin olmaması eğer soğuk bir insan değilsen daima senden hoşlanan birileri olacaktır.Kız içinde erkek içinde geçerli...
  • basond  (04.12.11 07:33:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.