[]

iyi dileklerinize talibim

daha 2 hafta önce başladım işe, üstelik part-time elemanım, agu gugu durumundayım, bizim şubeye yarın amerika merkezden denetime geliyorlar. öyle böyle değil, hepimizin cillop gibi olması lazım. yeni başladığımdan adam gibi kıyafetim de yok. bugün gittim ne bulduysam aldım resmen, hiç de anlamam böyle şıkıdım kıyafetlerden, birbirine uydurmaya çalışıyorum şimdi. mağazalarda çalışanlarda süper (!) yardımcı oldular zaten. stres yaptım biraz. desteğe ihityacım var. iyi dilek gönderin bana biraz istedim, o yüzden soru olarak açtım :) offf başıma ağrı girdi resmen :/

edit: foto: imageshack.us

yandaki şey çöp değil, oyuncak torbası :)

 
caps ver panpa.


  • rurouni  (28.11.11 22:36:49) 
dişisin değil mi?


  • wessago  (28.11.11 22:37:14) 
onlara küçük sürprizler yap.


  • rentts  (28.11.11 22:37:32) 
evet dişiyim. kıyafeti oldurmuşum. deneyince farkettim. dantel ya da fırfır kaplı bir etek (ikisinden biri), üzerine straplez bişey ama düz penye değil, böyle elastik pıtır pıtır kumaş, üzerine de sırtı dantel ince bir hırkamsı bir şey giyeceğim. bizim şube hepi topu 5 kişi ve hepimiz dişiyiz. spor olmadan, çok iş kadını gibi takım giymiş gibi olmadan, normalde çalıştığımız kıyafetten biraz daha şık olmamız gerekiyor ki normalde siyah olsun ne olursa olsun şeklinde giyiniyoruz. oldurmuşum kıyafeti beğendim. yarın zaten götürücem beraber seçicez hepimiz kıyafetleri :) fotoğraf da eklerdim ama zaten siyah giyiniyoruz, simsiyah hiiiç bir şeycik belli olmaz. neyse artıkın :)


  • dasher  (28.11.11 22:47:15) 
rahat olun biraz kasmayın ya, çok ekstrem giyinmedikçe kimse zaten dikkat etmeyecek ne giydiğinize falan. dolce&gabbana yetkilileriyle fabrikada şort terlik toplantıya girmiş birisi söylüyor bunları :)


  • enedwaith  (28.11.11 22:50:54) 
kıyafet değil içindeki önemli. :) güleryüzlü olun gerisi önemli değil.


  • kediebesi  (28.11.11 22:55:15) 
sizin anlattığınız ve benim gözümde canlandırdığım kıyafet bir felaket :)) ama eminim süperdir aslında. yarın için bol şans dilerim kolay gelsin.


  • pinking of you  (28.11.11 22:58:23) 
kediebesi, öyle tabi :) sağol. ama siyah zorunluluğu ve benim uygun kıyafetim olmaması stres yaptı biraz.. başka bir şey dert değil :p

secil, topukluı çizme giyeceğim. başka siyah bir converse var çünkü :)

pinking of you, yaa deme öyle :) giydim güzel oldu yaa.. :)
  • dasher  (28.11.11 23:08:18) 
bol şans eleman. ama elin ayağına dolanmasın dikkat et rahatla biraz yahu bu ne heyecan ;)


  • gündüz m  (28.11.11 23:13:53) 
şöyle bi şey elimdekilerin en iyisi. 1 günde ve hatta 2 saatte kısıtlı bütçe ile outlet gezerek bu kadar oluyo napim :( hırka da elimde vardı. başka siyah bir hırkam daha var, onu da işte unutmusum hatta, uzun ama o baya, yanlardan sarkıyor bööööle bi garip.

imageshack.us
  • dasher  (28.11.11 23:14:59) 
gündüz m, ilk defa çalışıyorum hayatımda, daha 1 ayım dolmadan en baba elemanlar kontrole geliyor. kalabalık olsak kaynicam arada dicem, 5 kişiyiz. biri müdür, biri yardımcı. iki eleman bir de ben part time.

stresi de aslında kıyafetten yaptım. resmen hiç bir şeyim yok, param da yok. koton indirimi ve mango outlete uğrayacak zamanım vardı, doğru düzgün bir şey çıkmadı, ondan :(
  • dasher  (28.11.11 23:17:33) 
dasher çok güzelmiş kıyafetin geri aldım sözlerimi :)kendine güven, zaten iş arkadaşların daha deneyimli yardım ederler sana.


  • pinking of you  (28.11.11 23:21:17) 
secil, kozmetikte çalışıyorum zaten. makyajı orda yapıcaz. saçım da kısa, omuzda, düzgün tarayıp gidicem. ona yapacak bir şeyim yok :p


  • dasher  (28.11.11 23:21:59) 
daha ne günler gecer böyle hic kasmamak lazim, cok frapan ve abartili seyler giymedikce sorun yok. kimse ne giydiginize dikkat etmez bile. ama burada böyle ortalik yerde strapless falan demeyin, genclerde bir heyecan dalgasi uyanmasin.


  • jackofalltrades  (28.11.11 23:22:44) 
pinking of you, ehehe sağol. ya ama öyle dedim diye demeyin noolur, güzelse güzel, değilse değil. rezil olmayalım elin amerkalılarına. kadın çekmeceleri açıp toz var mı diye parmağını sürtüyormuş ya :)


  • dasher  (28.11.11 23:23:11) 
hımm.. anlıyorum bence güzel geçecek ya dert etme sen ;) ''bu kadar iyi dilekten sonraa!'' bu arada koton demişken bir kızla alışverişe gitmenin ilk kez faydasını burda görücem:D ist'daysan cevahirde alt katta winmax diye bir yer var koton'un bayan elbiseleri şunlar bunlar ucuz ve güzeldi.


  • gündüz m  (28.11.11 23:26:43) 
benzeri bugün başıma geldi. teftişe gelen müfettiş toplantıya yarım saat geç kaldığımı görünce, yarım saat geçiktin dedi. bende akşamları 2 saat fazla çalışıncada tebrik edin o zaman dedim, oda aferin bana böyle eleman lazım dedi..

not: özel sektör değil ama kamu kurumu
  • blackmail  (28.11.11 23:27:27) 
gündüz m, aaa süpermiş sağol :))

blackmail, haklısın walla, ne güzel cevap vermişsin eheh geçmiş olsun sana da bu arada.
  • dasher  (28.11.11 23:30:08) 
yok gerçekten güzel seçimler yapmışsın, sonra başka renklerle başka kıyafetlerle kolayca giyersin hepsini.hadi yat uyu bak gözler şiş olmasın yarın :))


  • pinking of you  (28.11.11 23:36:07) 
ne lan bu amerikalı korkusu? onnar da senin gibi insan. hatta bi çoğu çok yüzeysel insan. ama genel kural şu: isterse kıyafetin rolls royce olsun (kusura kalma, kıyafet markası uyduramadım), kafanın içi boşsa, yaptığın işi bilmiyosan, amerikalıdan geçer not alamazsın.

haa, bi de, sana soru soracak olurlarsa, evelek gevelek, kem küm, gak guk demeden, aslanlar gibi ve kendinden emin, çatır çatır anlat bildiklerini. ingilizcen iyi değilse bile hiç korkma mını sikorsky. yardır gitsin. o zaman muteber eleman olursun işte. ama yarım yamalak biliyosan da asla uydurma, ben bunu yeni öğreniyorum, gelecek ay bu zamanlar daha iyi olacak gibi, dürüst bi şey söyle. heriflere harbi ol, anlamsız ve gereksiz yalanlar atma, kendini beğendirmek için salak salak sırıtma, sadece samimi bi şekilde gülümse. çok da kendinizi yerlere atıp yuvarlanmayın heriflere yaranmak için. bizim yaptığımız bissürü şeyi onlar yapamazlar. ayyıldızlı nüfus kağıdı taşıdığınız için başınız dik olsun. hiç de eksik filan hissetmeyin. sizin kültürel birikiminiz yeter be!

yür-rüyün kim tutar sizi bea!
  • compadrito  (28.11.11 23:51:25) 
compadrito, amerikalı diye değil korkum yaa, sadece düzgün giyinebilmek ve ben daha yeni alışmaya başlarken müdürleri titreten bir denetlemeye denk gelmiş olmam.

ingilizcem de süper, bütün yabancı iletişimini ben kuruyorum hatta, kimse bilmiyor desem yeridir.

zaten asıl olay müdürle yardımcısında, bize herhangi bir şey için hazır olmamızı söylemediler, sadece "şık giyinin" şeklinde uyarıları oldu. benim de o tip kıyafetim hiçe yakın olduğundan tutuştum biraz, ama hallettik sanırım :) tavsiyeler için de çok sağol gerçekten. aklımda olacaklar. teşekkürler :)
  • dasher  (29.11.11 00:12:02) 
secil, siyah olmak zorunda. siyah giyiniyoruz cünkü. takı filan da her şey siyah. ince siyah çorap giyeceğim.


  • dasher  (29.11.11 00:32:27) 
naaptınız gı? nası geçti?


  • compadrito  (29.11.11 18:08:32) 
compadrito, süper geçti :) en şık en düzgün giyinen de bendim ooh sefam olsun. geçti gitti, rahatladık. zaten denetçiler gittikten sonra bir kopkop ortamına çevirdik mekanı, çok eğlendik filan.


  • dasher  (29.11.11 19:24:26) 
kopkop ne gı?


  • compadrito  (29.11.11 20:58:24) 
hoppidi şarkılar ile dans ettik durduk, koptuk yani :P


  • dasher  (29.11.11 22:19:05) 
hadi geçmiş olsun eleman başarılar iş hayatında ;)


  • gündüz m  (01.12.11 14:48:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.