[]

bazı sorunlar

1)yanlış bir şeyler yapınca inanılmaz bir kaşıntı oluyor? yanlış herhangi bir şeyler. bu nasıl geçer ? atlatırım ? benim gibi olanlar var mı?

2) birilerinin teklifin geri çevirdiğimde örneğin bize gel, çay içer misin vb gibi sanki küfür etmişim gibi yüzüme bakıyorlar. her şeyi kabul mu etmek gerekiyor nedir anlamadım ?

3) bir biraya 7 lira vererek eğlenmek hangi akıl mantığa sığıyor ? ve bu tip yerlere davet edildiğimde gitmiyorum .. sizce ben haklı değil miyim ? 7 lira yahu 50lilik. insanlar mal mı ? insanlar dediğim üniversite öğrenciler çoğunlukta.

4) geceleri çok ama çok karamsar oluyorum. hiç bir şey yapasım gelmiyor. bazen şarap ile takılıyorum öyle müzik açık odanın ışığı karanlıkta peki bunu atlatabilmenin bir yolu var mı ?

onun dışında türkiyede zor sayılabilecek bir bölümde üniversite öğrencisiyim. derslerimde başarılı biriyim. ayrıca ilgilendiğim extreme sporları var. bir tane enstürman çalabiliyorum. ara sıra maç izlemeye de giderim. yani asosyal biri değilim galiba ama insanlarla uyum süreci uzun sürüyor. kafa dengi insan bulamıyorum yalnızlığa alıştım galiba. neyse bu kadar.

 
1) bende alerji oluyor. uzun süre geçmiyor. doktorlar neden bulamıyor.
2)insanlar artık daha egoist. kendi dünyalarında her şey kendileri için olsun istiyor.
3) 4 lira olan yerler keşfedilebilir ama ben bira sevmem. bu arada bende dahil olmak üzere insanlar mal.
4) gece yalnız takılmak iyidir. şarabında varsa. bende de aynı durum var ama ben atlatmaya çalışmıyorum.
  • pelinn.  (27.11.11 16:32:38) 
2. Bahane üretin. Bahanesiz reddedebildikleriniz sadece çok yakınlarınızdır.

3. O parayı biraya değil sosyalleşmeye veriyorsunuz. İnsanlar da mal değil, siz de değilsiniz. Seçim meselesi.

4. Karamsarlığa karışmam ama şarap alışkanlık yaparsa alkolizme doğru gidersiniz. En azından onu bırakın.
  • sourlemonade  (27.11.11 16:33:04) 
2- belki üslubunla alakalıdır. sert bir şekilde veya kırıcı kelimelerle söylüyor olabilirsin farkında olmadan.
3- geçen gün nevizadede 9 lira verdim. mal mıyım? sanmıyorum. ne zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluştum, "şuraya gidelim" dediler. gittik içtik ama keyfimden yanımdakilerden o kadar memnundum ki hiç takmadım bile. bilmiyordum biranın o kadar olduğunu ama 3-4 lira için keyfimi bozmamı gerektirecek bir durum yoktu. ortama göre de değişir sonuçta her gün vermiyorum o parayı. arada evde arada dışarıda veya arada bira arada çay falan bir denge kurulur zaten. ama gidip de gece kulübünde çılgınlar gibi para vermek bana da ters.
4- hea ben de öyleyim. şarap olmasa da hafif müzik, mum falan takılıyorum hep. bir şey olmaz nolcak ya. enstrüman çalıyormuşsun oynak bir şeyler çal bari havan değişir.
  • orange coffee  (27.11.11 16:54:16 ~ 16:56:20) 
yalnızlığa alışamazsın. gel arkadaş olalım. alkolü de bırak.


  • cro magnon  (27.11.11 17:22:04 ~ 17:42:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.