[]

Oylama sisteminde bir sorun mu var?

Örnekle anlatayım:
Ahmet adlı yazarın "elma" başlığında yazdığı entrye oy verip Ahmet'in kimdir nedir sayfasına baktığımda son oylananların tepesinde "elma" başlığına yazdığı entry görünüyor.
Fakat Ahmet'in kimdir nedir sayfasına bakıp en beğenilen, z.ö.ler vs'den bulduğum "armut" başlığındaki entrysine oy verip tekrardan kimdir nedir sayfasına baktığımda son oylananların tepesinde "armut" başlığına yazdığı entrysi görünmüyor. Yani sanki hiç oylamamışım gibi oluyor.
Sizde de aynı durum var mı?

 
aynı kişiye arka arkaya oy veremiyorsun galiba


  • bonjurkes  (18.11.11 15:58:55) 
@bonjurkes: yok art arda oy vermek değil tam olarak derdim. Mesela az önce senin kimdir nedirine baktım. sadece "metin gürcan" başlığındaki entryne şükela verdim ama son oylananlarında görünmüyor.


  • omen  (18.11.11 16:01:58 ~ 16:02:15) 
bazen geç giriyor o listeye, hemen, oyladığın belli olmuyor yani.


  • ocanal  (18.11.11 16:03:20 ~ 16:03:41) 
Evet cidden "kimdir nedir"e bakıp oylanılan entryler bir süre sonra görünüyor.


  • omen  (18.11.11 16:10:59) 
evet 5-10 dakika gec guncellenebilir son oylananlar listesi.


  • tsllbn  (18.11.11 20:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.