[]

ev planindan olcek tahmini - mimarlar, muhendisler, plandan anlayanlar

ekteki plan 54m2 bir dairenin plani. ilgili ve bilgili arkadaslar bu planin ne olcekle olusturuldugunu soyleyebilirslerse seviniriz. bu olcek yardimi ile resimden oturma odasi, mutfak vs olcup kabaca boyutunu ogrenecegiz. bu sayede kabaca mutfaga ne boyutta masa sigar, ne kadar bir cekyat alalim, vs gibi sorularimiza bir cevap bulabiliriz diye dusunuyoruz.

simdiden tesekkurler.

(ektekinin adi plan olmayabilir, kroki de diyebiliriz. adi ne bilmiyorum.)

 
küvet yaklaşık 2mt dir. ona göre hesap yapabilirsiniz. tahminimce banyomsu şey 2x1.8 dir.


  • faaip de oiad  (11.11.11 16:06:26) 
kapı 90 cm dir banyoda 3 karo ya tekamül ediyor her iki yanında iki karo var 2.10
enlemesine 7 karo artı 20 cm kesimli olduğunu düşünerekten banyon 2.1m X 2.3m içten içe

resim biraz büyük olsa laminantlardan da hesaplanır zaten
  • saz@n  (11.11.11 16:30:39 ~ 16:33:50) 
@isvicreli bilim adamı sanki 50 ama benim monitör 32'' fark edermi ? en derin yeri 20cm en uzun yeri 36 cm ölçtüm

yok ya 20 de bile 72 m² yapıyor
  • saz@n  (11.11.11 16:48:27 ~ 16:50:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.