[]

dünyada tek kalma temalı film arıyorum.

geçen sene bi tane izlemiştim ama ismini unuttum, adam dünyada kalan tek kişi gibiydi başında, sonra zombiler falan ortaya çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam.

neyse buna benzer filmler arıyorum, böyle bi kategori var mıdır bilmiyorum ama...


 
28 days later mıydı


  • girl in a coma  (06.11.11 00:48:08) 
tam bi yalnızlık değil ama book of eli seversin belki.
izlediğin de herhalde i am legend olsa gerek.

  • kediebesi  (06.11.11 00:48:14) 
bugün bu sorunun benzeri soruldu. cevaplarım orda olduğu için oraya yönlendireyim:

(git: 323364)
  • ermanen  (06.11.11 00:51:46) 
omega man adlı film;www.imdb.com sonradan i am legend diye yeniden çevrimi çıktı; www.imdb.com

www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
www.imdb.com
  • toshiro  (06.11.11 01:06:10 ~ 01:15:18) 
I am legend. anlattığına benziyor sanki.

edit: aynı anda yazmışız ama yine de dursun.
  • nedensizce  (06.11.11 01:06:43 ~ 01:07:11) 
şeyin var, viggo mortensen in. tam tek kalma değil ama ona çok benzer. aynı ruh halini fazlasıyla yakalarsın bence.
The Road


bide children of man var. o da yine tam dünyada tek kalma değil ama o duyguyu verir.

hatta çok iddialı konuşuyorum, iki filmede bayılcaksın .
  • mvpatakan  (06.11.11 01:16:21) 
the road 2009


  • tatarcik  (06.11.11 11:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.