[]

Windows 7 64 Bit

İlk kez bu işletim sistemini kuracağım, karşılaşabileceğim olası sorunlar nelerdir.

konfig:

core2duo e8400
hd4850
4 gb dual channel ram

 
pek bi sorunla karşılaşmazsın. geriye dönük olarak 32 bit bütün programları çalıştırır. ama tam verim almak için özel 64 program çalıştırmalısın ki her programin o versiyonu olmayabilir.
ama sonuçta kaybedeceğin birşey yok

  • efruz  (04.11.11 08:29:11) 
hani kendisini otomatik güncelliyor ya iste onu direk kapat, benim makinayi bok etti win7, kafasina göre onu bunu ekliyor serefsiz.


  • keseci  (04.11.11 08:41:49) 
Yaklaşık 2 oluyor herhalde Win7 64 bite geçeli. Kurdum kuralı bir sıkıntı yaşamadım ve hala aynı sistemi kullanıyorum.


  • stil3tto  (04.11.11 09:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.