[]

doritos yamuk yaptı !

gece gece film izlerken yediğim cipsin içinden çok acayip bişey çıktı. neye benzediğini şöyle tarif edebilirim. tavuk nuggetler olurya öyle bişey. büyük de bişey yani ne yapayım ben şimdi. kime şikayet etsem bunları?

ekdeki fotograf gibi bişey çıktı.

bu arada cips "doritos nacho peynirliydi".

www.hizliresim.com


edit: herkese selam,
meçhul nesnenin, pek kaliteli olmasa da cepten çekdiğim fotosunu koydum. bu arada müşteri temsilicisini de sürekli aramama rağmen hiç bir şekilde cevap veren olmadı. ayrıca içinden çıkan şey baharat-tuz bileşimi olan bir kütle olsa bile beni yine şikayetimden alıkoyamaz. bazı arkadaşlar ispat edemeyeceğimi söylemiş benim de koymuş olabileceğimi düşünmüşler bu duruma katılmıyorum sonuçta paketi açmadan içini görme şansımız yok. bu diğer paketli ürünler içinde geçerli paketin içinde insan sağlığını tehdit eden bişeyler varsa yine oturup nasılsa bu işten bi bk çıkmaz mi demeliyiz.

edit 2: cumartesi-pazar günleri çalışmadıkları için şikayetim pazartesine kaldı ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. eğer telefonla sonuç alamazsam "want2die" arkadaşın söylediğinin aynısını yapıcam. o da olmadı bu işin uğur dündar'a kadar yolu var :)

 
Tadına baktın mı, nasıl birşeydi? Böyle yine bir cips öbeği miydi yoksa dışarıdan yardım almış yepyeni bir mutant oluşum muydu? Tadına bakmadıysan da suçlayamam seni. Amorf bir peynirli mısır cipsi azmanıysa bilemem ama, dediğim gibi yabancı bir oluşumsa durum vahim. Bu olayın ne ilk ne de son olduğunun garantisi verilebilir.


  • shangrilla  (28.06.08 03:53:21) 
zamaninda mcdonalds yada kfc gibi bi restoranda tavuk nugget in icinden tavuk kafasi cikmisti gazetede okumustum. hatta magdur kadin amerikan obeziydi unutmuyorum. yarin istersen ara sor bi nedir ne degildir ne olabilir die. ona gore kalite kontrol yapsinlar hatta yeni paket doritos iste mahkemeye vermiceksen :P


  • sanio  (28.06.08 04:18:04) 
fotoğrafını çekip buraya koyun önce biz bi bakalım,
cips öbeği yap topağı fln olmasın,
şikayet edelim derken rezil olmayasınız(:
  • demlikposet  (28.06.08 10:54:36) 
ya bulyon gibi bir baharat-tuz kütlesi ya da aroma katıcı peynirin katı hali olabilir. bence de bildirin bi şekilde bunu onlara. reklamlarda müşteri kral, efendi ama o 0-800lü nolarda ciddiye alan yok müşteriyi.


  • geldiler  (28.06.08 11:00:12) 
kesinlikle doritos'a gönderin ( ha biz de merak ettik buraya da koyun ama). sanırım fritolays bu markanın üreticisi. paket arkasında pekala irtibat telefonları vardır.

bildiğim kadarıyla bu tip cipslerin üretim bantlarının uç kısımlarında belli bir fotografik algılayıcı bulunuyor ve standart dışı olarak (yanık, şeklen bozuk... vb.) ürünlerin paketlenmesini engelliyor.

eğer bu durumu bildirirseniz, doritos'tan güzel bir paketle size teşekkür (ve tabii ki sus payı) dönüşü yapabilirler. hatta ucundan biz de otlanmak için geliriz fena olmaz.

keza sallamazlarsa (ki sanmıyorum) tüketici derneğine başvurun.

(direkt peynir atmış da olabilirler lan içine..."al sana peynir" şeklinde)
  • alchoburn  (28.06.08 11:16:54 ~ 11:19:26) 
içine sen de atmış olabilirsin o yüzden birşey çıkmaz.


  • ozdek  (28.06.08 11:24:45) 
evet bence de içinden çıktığı kanıtlanamayacağından birşey çıkmaz bu işten.ama tabi aynısı çıkar diye noter huzurunda bir 1000 tane daha açılırsa bilemem :))


  • prodeq  (28.06.08 11:36:01) 
kanıtın yok. paket kapalı iken videoya alıp açmanız güzel olurdu ama nerden bileceksin içinden çıkacağını dimi.


  • cha  (28.06.08 12:44:20) 
seninki iyimiş bende superfresh mısır konservesinin dibinden parmak yarısı kadar kurt çıkmıştı...


  • onurct  (28.06.08 13:33:51) 
benzer bir durum sözlükten tiny toon'un başına geldi geçenlerde, aldığı milka çikolatada bir kare eksik çıktı. müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdi, adamdan özür dileyip bir kutu milka yolladılar.


  • ravioli  (28.06.08 13:38:22) 
Walla benimde aldığım ülker cafe crown süttozunun içinden CANLI böcek çıkmıştı. Fotoğraflarını aşşağıda.

img410.imageshack.us

img165.imageshack.us

Ülkere şikayet ettim geldiler paketi aldılar evden, 1 ay sonra filan jenerik bi mektup geldi kalitemiz süpperdir müpperdir diye. Yani ne bi hediye paketi ne de başka bi şey verdiler, özür bile dilemediler. Özür dileseler hatalı oldukları ortaya çıkacak çünkü o yüzden hiç bi şey olmamış gibi davranıyorlar. Paket de açık olduğu için hiç bi şey yapamıyorum...
  • selimse  (28.06.08 14:47:17) 
şikayetim var a döşenin arkadaşlar.bayağı gezeni göreni okuyanı var.


  • omer460  (28.06.08 15:32:06) 
ispatlama olayi tahminimce soyle olur; yaninda paketi acarken sahit varsa olay tamamdir tahminimce. aha bu adam paketi acti icinden bu cikti ben sahidim hakim bey diyecek biri varsaki vardir tahminime sahit osterebilirsin. notere onaylatmaninda bi yolu olabilir bunu sonucta kimse paket kapaliyken icinden ne cikicaini bilemez, paket acildiktan sorada bole bisey cikarsa sen koydun demek sacmalik oluyor bi yolu vardir kesin.
ha bu arada avukat bi tanidik solemisti zamaninda teknosa icin. Aldiin urun bole bozuk cikarsa sorunlu cikarsa teknosaya goturuyosun almiyo, sende belediyede hakem heyeti turu bisey war oraya goturuyosun, onlar seni hakli bulurlarsa ayni urunden alabiliyosun ucretsiz bi sekilde degisimini yaptirabiliyosun, lakin firma bunu kabul etmiyo mahkemeye gidiyo, mahkemede kaybediyo ole oduyor. sende arastirabilirsin bu olayi, beleduyede gerekli bolumler var basvurabilmek icin.

  • sanio  (28.06.08 16:23:51 ~ 16:26:31) 
bu iki durumda da üretici firma sorumludur. ancak güzel ülkemizde durum böyle olmuyor. ama ben bundan sonra ne doritos alırım ne cafe crown içerim. bitti. (bkz: dağa küsen tavşan)


  • bu nick kullanimda  (29.06.08 13:35:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.