[]

Motosiklet vs

evet sevgili canlar, motor almayı düşünüyorm. zevk için gezeyim falan diye değil sadece düşük maliyetle ulaşım ihtiyacımı toplu taşıma ve taksilere kalmadan halletmek için.

daha tam olarak ne tarz bi motor olacağıma bile karar vermedim. fiyat bu noktada çok önemli. max 5.500 lira verebilirim.

mesela
www.honda.com.tr

bu güzel gibi.

kalıplı bi adam değilim. 1.80 boylarında zeyıf biriyim. bu bisiklet gibi mi görünür acaba?
www.honda.com.tr


ve son olarak şimdi gördüğüm bi makina var, acaba bu nasıldır? elimde kalır mı nedir ne değildir?

www.sahibinden.com

tavsiyelerinizi de alabilirim.



ayrıca b ehliyetim var ama a2 yok. a2 nin maliyeti nedir?

 
Biraz kalıplıysan ve hem az yaksın hemde konforlu olsun diyorsan Kanuni Tiger 250 cc öneririm. Bir arkadaşımın var, zamanında birkaç kez kullanma fırsatı bulmuştum gayet iyi.


  • t3hn0  (30.10.11 19:05:05) 
geç bunları.. yamaha ybr'ye bak bide, ben kullanıyorum ve çok memnunum. scooter düşünüyorsanda kanuni bobcat'e bak, ödüllü motordur ve çoğu vitesli motorada 1000 basar..


  • blackmail  (30.10.11 19:54:16 ~ 19:54:46) 
şehiriçi ulaşım için alıyorsan bence scooter al. hem vites derdi yok hem de sele altı geniş.
benim favori scooter ım bu
www.sahibinden.com?

ama hondalar da gayet iyidir sanırım.
  • n62  (30.10.11 20:29:31) 
100 150 liraya kurs alma. en azından 300 400 liralık kurslara bak genelde düşük fiyat çekenler ders vermiyor.

motor olarak scooter öneririm. yazın sıcak olmaz kışın grenajıyla soğuktan korur. çok ekonomik motor istiyorsan pcx 125 tam sana göre. daha uygun fiyatlı 125lik sym fiddle II olabilir. arkaya çanta takarsın cillop olur.

fakat şehir içinde e-5 çıkmak istiyorsan 150 veya 200 cc bak. örneğin sym hd 200 veya kymco 200

korumalar için para ayır motora 5500 ayırıyorsan kendi canın için 700 1000 lira ayırmalısın.

kask
eldiven
dizlik
mont
bot

olduğun yerde düşsen bile ayağını kolunu kırabileceğini unutma. motor senden ağır olacak.

scooter düşünüyorsan şuraya bak www.scooturk.net italyan ve japon özentisi çoktur ama genelde düzgün bilgi veren insanlar var.
  • fukka  (30.10.11 20:51:28 ~ 20:56:47) 
bilmediğin markalardanda uzak dur bence. bozulur falan yaptıracak yer bulamazsın, sonra işin yoksa sanayide gez dur.


  • blackmail  (30.10.11 20:55:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.