[]

Su bilgisayar hakkinda yorum

Arkadaslar bilgisayar basinda calisan biriyim. yeni bir pc almayi düsünüyorum. Sanirim suna karar verdim ama iyi anlayan arkadaslar bakip bir fikirlerini söylerlerse sevinirim.

öncelikle sessiz diyor ama gercekten sessiz midir bu pc tahmininizce, 5-6 saat kalkmadan konsantre calismam gerekiyor en ufak ses bile bir süre sonra selale ugultusuna dönüsüyor ister istemez?

ikincisi laptopta yaratiyor ama masaüstünde amd olmasi sorun yaratir mi aceba?

bir de tavsiye ettiginiz bir degisiklik var mi; sunu daha yüksek al su gereksiz falan.

link almanca ama sanirim sorun olmaz özellikleri falan anlamak, yine de tabii ki yardimci olurum anlasilmayan bir sey olursa.

simdiden tesekkürler


cok salagim.

link;

www.amazon.de

 
link yok?


  • yuto  (26.10.11 15:56:08) 
Dolu şey yazmıştım silindi :D

Kısaca, güzel.
Ekran kartı kötü. Hatta çok kötü.
Onun yerine www.amazon.de bu alınabilir. Ama Windows yok galiba bunda da.

Bir de 8GB RAM fazla gereksiz gibi. 4 olsa da olur. Fazlası zarar çıkarmaz tabii.

Bu arada ne iş için kullanacağını bilmediğimden böyle atıp tuttum. Word Excel kullanacaksan sadece fazla bile bu sistem.
  • turkay  (26.10.11 16:48:27 ~ 16:49:21) 
Grafik kartini ekstra söyler, farkini ödersem o sisteme takarlar sorun olmaz.

grafikkarti sadece fotograf islerken lazim photoshopta falan ama yine de tavsiyene uyacagim.

tesekkürler.
  • l i w e x  (26.10.11 16:54:10) 
Ekran kartı kötü. RAM sakın 8 GB altına düşme. Win7 64 bit mi sor.


  • boray eris  (26.10.11 17:33:08 ~ 17:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.