[]

İki haftalığına Bakü'ye gidecek arkadaşa tavsiye

Gezilip görülecek yerler, yemek yenmesi tavsiye edilen yerler...




 
Allah seni inandırsın turistik olarak değil iki haftalık iki günlük bir şey yok.
Caddeye kapadıkları, çok zenginiz sokağı var, azatlık meydanının hazar'a bakan kısmında yazın oturabileceğin açıkhava mekanlar var. şehitler tepesi var. bir iki benzer restoran var. odur yani.
Bir günde biter Baku.

Azerbeycan'ın tamamını bilmiyorum.
  • trocero  (24.10.11 08:18:39) 
ne zaman gidiyorsunuz? ben de kasımın ilk 2 haftası orda olacağım. benden önce gidiyorsanız, öğrendiğiniz veya beğendiğiniz yerleri v.b. bana da yazıverir misiniz lütfen :)


  • Phoebe  (24.10.11 09:03:49) 
size tavsiyem tekstil ürünü almayacak şekilde gidin hatta fazla alın orda atın gerekirse :) çok pahallı

elektronik gayet iyi gezilecek tek yer bakü sahili kız kalesi tarihi doku güzel

en tarihi kentlerinden biri gence orda da buram buram tarih kokusu yok sadece çok eski veeskiliğe göre çok düzenli :) dolarla git havaalanından önce manatlarını bitir ömür törpüsüdür oralar Türkiyenin 15 sene önceki hali turiste para gözüyle bakarlar türk olduğunu bas bas soyleme aslında sevmiyorlar :)
  • saz@n  (24.10.11 10:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.