[]

van'a yardım gönüllüsü olarak gitmek

van depremi malumunuz. şimdi hemen yarın, üniversite öğrencileri olarak 5-10 kişi toplansak van'a, arama kurtarma çalışmalarına yardım amacıyla gitmek istesek, bu nasıl olur, mümkün mü acaba böyle bir şey? orada kim sahip çıkar bize, kim yardımcı olur yeme-içme-barınma-hareket konusunda?




 
otur oturdugun yerde.orada arama kurtarma olayında eğitimli ve tecrübeli insanlar gerekiyor.yoksa orada insandan cok ne var?görmüyormusun bilinçsizce binanın etrafında gezen insanlar yarardan daha cok zarar veriyorlar,o göçük altında kalmıs kişilere.cok yardım etmek istiyorsan yarın sabah Merter Migros otoparkı ve Optimum AVM önünde olacak .yardım toplanıp van a gönderilecek .


  • tuzlanmis sekersever  (23.10.11 21:58:27) 
cahil cuhela değiliz ki biz de, bir işe yararız belki orada, bize ihtiyaç var mıdır, insan gücü olarak, diye soruyorum zaten ben de. giyecek, vb. yardımları zaten topluyoruz, göndereceğiz.


  • pomolilik  (23.10.11 22:02:44) 
tuzlanmış sekersever doğru diyor. senin oradaki insandan ne farkın var ki? sadece kuru kalabalık olursunuz hacı.


  • baldur  (23.10.11 22:04:04) 
kendi kafanızdan çıkıp gitmeyin pişman olursunuz. tecrübe konuşuyor. hele bu mevsimde! ayrıca oraya gayet örgütlü gidenlere bi de siz ayak bağı oluyosunuz. çünkü böyle bi hadise olduğunda ipini koparan geliyor ve gerçek kaos yaşanıyor.

yapmayın güzel kardeşim. kan verecekseniz kan verin, kurban bağışlayın, para verin ama kalabalık etmeyin. size de yazık, oradaki görevlilere de, depremzedelere de.
  • compadrito  (23.10.11 22:06:16 ~ 22:06:54) 
bu konuda istekliyseniz eğitim alın, bi sonraki felaketlerde gönüllü olun.


  • kediebesi  (23.10.11 22:11:14) 
şöyle bir şeye rastladım:
www.facebook.com

  • yvandal  (23.10.11 22:40:13) 
arama kurtarmaya yardım etmek isteyen birine verilecek en iyi cevap burda kediebesi'nin verdiğidir, 'otur oturduğun yerde' değil.
çoğunlukla ücretsiz verilen arama kurtarma kurslarına katılıp, bir sonraki afette (ki o da yakındır malesef) orada yardımda bulunabilirsiniz.

  • 102030  (24.10.11 05:31:00 ~ 14:36:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.