[]

Ps3 Oyun Önerisi

Arkadaşlar, ben bir adet araba yarışı oyunu alayaım diyorum ama biz genelde dayım ile oynuyoruz onun için split screen özelliğinin iyi olması önemli benim için. Ps3'te eskiden Nfs: Prostreet vardı, onunla race dayde falan oynuyoduk ama güzel degildi oyun pek. Şimdi zaten oyun dönemi onun için çok para vermeyeyim diyorum buna. Gran Tourismo'dan çok Nfs daha iyiymiş gibi geliyo oyun yapısı olaraktan. Bir de böyle kovalamacalı falan sahneler de oluyomuş Hot Pursuitta, siz hangi oyunu önerirsiniz?
Bir de Batman Arkham City alacağım ama Arkham Asylum'u oynamadan anlayabilir miyim senaryoyu ve karakterleri rahat? Keza aynı şekilde Uncharted 3 de alacağım ama ilk ikisini oynamadım, önec onları alıp oynamak şart mıdır, tabi o kadar da vaktim yok büyük ihtimal ikisinden birini alabileceğim.



 
Arkham City için ben önce Arkham asyluu aldım onu oynuyorum bitirince değiştirip arkham city alacağım.
araba yarışı içinse GT5 veya f1 2011 derim ben.

  • skywalkeremre  (23.10.11 21:38:29) 
Ya araba yarışı bakıyorum ama o tip değil de hani nası desem, bilen bilir mesela gta4ün multiplayer araba yarışı modu gibi diyeyim, daha bi çarpıyosun falan daha bi adrenalinli, f1 tarzı değil


  • lorikcana  (23.10.11 21:39:45) 
almayı düşündüğün oyunların hepsi de(alakasız olacak ama birden aklıma geldi; fatih erkoç; o kadar yetenekli adamsın nasıl olur da hepsi de beni bekler gibi şarkılar yapıyorsun ?) son derece kaliteli yapımlar.
vereceğin parayı son kuruşuna kadar hak edecektir hepsi.
senyaryou yakalamak için de oyunlarla ilgili cut scene'leri youtube'dan izleyerek bu eksiğini giderebilirsin.
bir de bunlara ek olarak önerebileceğim oyunlar;
- heavy rain
- deus ex human revolution
- catherine
  • pangea  (23.10.11 21:40:25 ~ 21:41:32) 
Evet ama Heavy Rain'i yazın alacağım ben de şimdi o kadar vaktim yok, cidden :D. Hazır kışın yenilerini oynayayım bari. Deus Exi blmeiyorum ama öneryolar gerçi bi de maalesef gow oynayamadım daha onları alacagım bi de ama araba yarışı oyununa öneriniz ne?


  • lorikcana  (23.10.11 21:44:16) 
dirt 3 ve tabi ki, ps3 klasiği gran turismo 5.


  • pangea  (23.10.11 21:45:30) 
Ya araba yarışı bakıyorum ama o tip değil de hani nası desem, bilen bilir mesela gta4ün multiplayer araba yarışı modu gibi diyeyim, daha bi çarpıyosun falan daha bi adrenalinli, ama gran tourismo 4te yoktu split screen ve bir de o daha bi gerçekçi nasıl desem hani simülasyon tarzında nfs ise arcade.


  • lorikcana  (23.10.11 21:47:36) 
driver; san francisco aradığın oyun bence. demosu güzeldi.


  • mor.inek  (23.10.11 22:28:30) 
nfs: the run al mutlaka. çok güzel oyuna benziyor, yeni çıktı.


  • domestos  (23.10.11 22:33:52) 
twisted metal


  • bryan fury  (23.10.11 23:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.