[]

sigara zammı

SORU1:Sizce sigaraya gelen fahiş zam sonucunda sigara otlakçılık oranı artar mı azalır mı?




 
azalır.


  • cro magnon  (19.10.11 13:31:31) 
sigara kullanmayan biri olarak artar diyorum. ayrıca ikinci el sigaranın değeri de artar.


  • terp  (19.10.11 13:33:52 ~ 13:34:03) 
tahtakaleden canlı bağlantı sonucu aldığımız bilgiye göre:
"kısa vadede maalesef artacak ama uzun vadede yumuşak bir düşüş olur"
dediler.
  • seyduna6687  (19.10.11 13:37:40) 
kullanan biri olarak azalır. kullanıyorum ve bırakma süreci içinde paket almıyorum, suan günde 1 adet içiyorum o da öğlen yemeği sonrasında. arkadaşımdan alıyorum o 1 adet sigarayı. oysa ki fösür fösür tükkettigim günler içerisinde paketim bittiğinde ondan devam ediyordum. para çokomel eğrisine göre genele dökersek azalıyor bu konumda.


  • inannas jofn  (19.10.11 13:38:27) 
öropa ispanyasında yienim, 4.10 öro bir tane kemıl soft. Dalı siktir et, fırta yanaşan bile yok.

Aslında bir tek eş dost çekinceli.sokaktaki el oğlu ricasini esirgemiyor, ne alsam kar gözüyle yasıyorlar falan.

Tahminim seyduna6687 +1
  • Sir.Fitih  (19.10.11 16:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.