[]

doğalgaz hk

hayatıma yeni giren bir teknoloji. iyi güzel yaktık biz bunu ortam ısındı fakat ekonomik kullanım ile ilgili herkes farklı akıl veriyo kafama takıldı bu durum. öncelikle şehir izmirabartılı bir soğukluk yok.

nasıl kullanmalıyız? gün içerisinde evde insan var yanmasını istiyoruz. ama gece kapatmak mı yoksa kısmak mı daha ekonomik bilemedim. içerideki soğuk suyu ısıtırken daha fazla güç harcadığı için mantıksız oluyor dediler ama sürekli açık kalırsa da ay sonunda boru gibi bir faturam olmasın? gözlemleriniz doğrultusunda tavsiye bekliyorum


 
evde olmadığınız zamanlarda bile minimumda tutmanızı tavsiye ederim. kapatıp açmak daha fazla girmesine sebep oluyor genelde. biz geçen sene 24 saatin en az 15-16 saati (belki daha fazla) minimumda, eve yeni girince de çok açarak kullandık çok az geliyordu. Artık o kadar çok zam yapıyorlar ki az gelmesi diye bir şey pek yok, çok aşırı gelmemesi var :=)


  • only alcoholica  (19.10.11 02:12:49) 
peki bu formülle aylık ne kadar ödüyorsunuz?


  • tai  (19.10.11 02:20:53) 
7 yıl doğalgaz kullandım. Bu konuda doktora tezi yazsam yeridir. Evi uzun süre kullanmama dışında asla kapatmayın. Min.da kalsın ama kapatmayın. Eve geldiğinizde 5 dakika harlasanız bütün akşam sıcacık olur içerisi. Mühim olan yalıtımı iyi sağlayabilmek. Peteklerin önü ve üzeri hep açık olsun. Gerçi ben çorap kuruturdum üzerinde ama siz yapmayın. peteklerin havasını sıklıkla kontrol edin. camlarınız pimapen değilse süngerli koruma sağlayın. mobilyalarınızı ısının dağılımını engellemeyecek şekilde düzenleyin.


  • bitter cikolata  (19.10.11 09:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.